ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 7:20:52π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
30
Δεκεμβρίου

Μέχρι το Σάββατο ο Γιώργος ανακοινώνει το κόμμα

Κατηγορία Πολιτική

Μέχρι το Σάββατο αναμένεται να έχει προχωρήσει στην ανακοίνωση του νέου κόμματός του ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, εν μέσω προσπαθειών να μεταπειστεί.

Η απόφαση για την ίδρυση του νέου κόμματος, σύμφωνα με ανθρώπους από το στενό του περιβάλλον είναι ειλημμένη και οι κλιμακούμενες πιέσεις που του ασκούνται τις τελευταίες ημέρες δεν καθίστανται ικανές να τον κάνουν να ανακόψει τους σχεδιασμούς του για τις προσεχείς εκλογές της 25ης Γενάρη.

 

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση στενότατου συνεργάτη που εδώ και καιρό προλειαίνει το έδαφος και κρατά ζεστό το εκλογικό κοινό του Γιώργου Παπανδρέου. «Προχωράμε κανονικά» σημείωσε χαρακτηριστικά σε ερώτηση κατά πόσο το πολιτικό «μασάζ» μπορεί να επιφέρει κάποια αλλαγή σχεδίων.

 

Χθες μετά την καταψήφιση της υποψηφιότητας Δήμα κλιμάκιο βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με τους Δημήτρη Κρεμαστινό, Ανδρέα Λοβέρδο, Γιάννη Δριβελέγκα, Φώφη Γεννηματά και Γιάννη Μανιάτη επιχείρησαν να μεταπείσουν τον κ. Παπανδρέου, καλώντας τον να μην προχωρήσει στη διάσπαση του Κινήματος.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ φέρονται να είπαν στον πρώην πρωθυπουργό ότι το όνομα Παπανδρέου δεν μπορεί να διαχωριστεί από το ΠΑΣΟΚ, διότι είναι έννοιες ταυτόσημες.

 

Παράλληλα, στην 20λεπτη συνάντηση οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ επεσήμαναν ότι «δεν θα χάσει το ΠΑΣΟΚ αλλά ο Παπανδρέου».

 

Νωρίτερα, παρόμοιες εκκλήσεις είχαν απευθύνει ο Κώστας Σκανδαλίδης με ανοιχτή επιστολή του στον πρώην πρωθυπουργό, ενώ σχετική παρέμβαση έκανε και ο πρώην κραταιός υπουργός του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του πατέρα του Γιώργου Παπανδρέου, Κώστας Λαλιώτης, ο οποίος έχει αποσυρθεί από το προσκήνιο της πολιτικής σκηνής, με την παρέμβασή του να προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση.

 

Ο Κώστας Σκανδαλίδης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «δεν σου αξίζει αντί τη δικαίωση που σου οφείλει η ιστορία να εισπράξεις την ηχηρή αποδοκιμασία της και την οριστική καταδίκη της».

 

«Κάθε επιλογή και κάθε απόφαση, που οδηγεί στη διάσπαση είναι ένα ολέθριο λάθος και μετά έπονται ένας παρατεταμένος εσωκομματικός "εμφύλιος" και μύρια, μοιραία λάθη», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Λαλιώτης, κινούμενος στο ίδιο μήκος κύματος.

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 151 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα