ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 9:44:50π.μ.
11
Μαΐου

Μήνυμα Βαρβιτσιώτη στην Τουρκία να επιστρέψει στη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης

Κατηγορία Πολιτική

Συμπληρώνονται δέκα χρόνια από την υπογραφή της

Nα επιστρέψει στη σύμβαση της Κωνσταντινούπολης καλεί την Τουρκία ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

 

Με ανάρτησή του στο Twitter, υπενθύμισε πως συμπληρώνονται δέκα χρόνια από την υπογραφή της σύμβασης και απηύθυνε μήνυμα στην Άγκυρα μα στείλει μήνυμα σεβασμού των δικαιωμάτων γυναικών και παιδιών.

 

«Σήμερα γιορτάζουμε 10 χρόνια από την υπογραφή της Σύμβασης της Κωνσταντινούπολης», ανέφερε ο κ. Βαρβιτσιώτης και πρόσθεσε: «Καλούμε όσους δηλώνουν ότι θα αποχωρήσουν να μην το κάνουν και την ‘Αγκυρα να στείλει μήνυμα σεβασμού των δικαιωμάτων των παιδιών και γυναικών με την επιστροφή της στη σύμβαση που υπεγράφη στην Τουρκία».

 

Σήμερα γιορτάζουμε 10 χρόνια από την υπογραφή της Σύμβασης της Κωνσταντινούπολης. Καλούμε όσους δηλώνουν ότι θα αποχωρήσουν να μην το κάνουν & την Άγκυρα να στείλει μήνυμα σεβασμού των δικαιωμάτων των παιδιών & γυναικών με την επιστροφή της στη σύμβαση που υπεγράφη στην Τουρκία. pic.twitter.com/E2VllUPHvM

— Varvitsiotis Miltiadis (@MVarvitsiotis) May 11, 2021

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 137 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα