ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 12:53:16μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
15
Ιουνίου

Νέο γραμματέα εκλέγουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Κατηγορία Πολιτική

Συνεχίζεται σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, η δεύτερη μέρα των εργασιών του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με τις αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου γραμματέα του κόμματος, ο οποίος θα έχει την ευθύνη της εκ βάθρων οργανωτικής αναδιάρθρωσης του κόμματος, όπως εξήγγειλε χθες ο πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος.

Οι υποψήφιοι γραμματείς είναι οι εξής: Η πρώην βουλευτής Ευγενία Αρβανίτη-Πρεβεζάνου, ο Γιάννης Καλογεροπουλος, ο Σπύρος Κούρτης ο Κώστας Κωνσταντίνου, ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού Γιάννης Μοίρας, ο Αθανάσιος Μπέλτσος, ο Στράτος Μπεγνής, και η Κατερίνα Πουλάκη.


Ο νέος γραμματέας θα πρέπει να συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία των ψήφων και εάν δεν συμβεί κατά την πρώτη ψηφοφορία, τότε οι δυο πρώτοι, θα διεκδικήσουν το αξίωμα, στο δεύτερο γύρο.


Χθες, κατά την πρώτη μέρα των εργασιών του διευρυμένου Εθνικού Συμβουλίου ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, αναφέρθηκε στο εκλογικό αποτέλεσμα, και στην ανάγκη ριζικής οργανωτικής αναδιάταξης, ενώ ζήτησε την έγκριση του σώματος για να ξεκινήσει η διαδικασία προσέγγισης και συνεργασίας με άλλες αντιμνημονιακές δυνάμεις και πρόσωπα.


Τα στελέχη του Εθνικού Συμβουλίου τα οποία μίλησαν στη συνεδρίαση που διήρκεσε περίπου 11 ώρες, παρουσίασαν τις προτάσεις τους για το μέλλον του κόμματος, και άσκησαν κριτική για δυσλειτουργίες κυρίως στο οργανωτικό επίπεδο.


Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστηκε 324 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα