ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 9:25:51π.μ.
22
Ιουλίου

Νίκος Χαρδαλιάς: Τι απάντησε για την κριτική στο τοπικό lockdown της Μυκόνου

Κατηγορία Πολιτική

«Σκοπός μας είναι η χώρα μας να συνεχίσει να εκπέμπει το μήνυμα ότι η Ελλάδα ήταν και είναι ένας ασφαλής προορισμός»

Τα πρόσθετα μέτρα που ξεκίνησαν να εφαρμόζονται στη Μύκονο από το Σάββατο δείχνουν ότι κατάφεραν μερικώς να ανακόψουν την περαιτέρω διασπορά του ιού και την εκθετική αύξηση των κρουσμάτων, ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας Covid-19.

 

Ο κ. Χαρδαλιάς θέλησε να απαντήσει και σε όσους άσκησαν κριτική τόσο στον ίδιο όσο και στην Κυβέρνηση για το τοπικό lockdown στη Μύκονο.

 

«Στο σημείο αυτό και με δεδομένη την κριτική που ακούστηκε για τα μέτρα στη Μύκονο θα ήθελα να επισημάνω ότι αν δεν είχαμε προχωρήσει στη λήψη τους αυτοί οι οποίοι σήμερα μας εγκαλούν αύριο με περισσή ευκολία θα έστρεφαν και πάλι τα βέλη της κριτικής τους ενάντια στην Κυβέρνηση για ολιγωρία. Σκοπός μας είναι η χώρα μας να συνεχίσει να εκπέμπει το μήνυμα ότι η Ελλάδα ήταν και είναι ένας ασφαλής προορισμός και αυτό το μήνυμα στέλνει η λήψη των μέτρων τοπικού χαρακτήρα με βάση αποκλειστικά και μόνο τα επιδημιολογικά δεδομένα» ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς απαντώντας στην κριτική.

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 171 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα