ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 2:34:18μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
31
Μαΐου

Παπαδημούλης: Να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους Κουβέλης και Καμμένος

Κατηγορία Πολιτική

Την αποσαφήνιση της θέσης του Φώτη Κουβέλη και του Πάνου Καμμένου απαίτησε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, για τις συνεργασίες που είναι διατεθειμένοι να κάνουν για τη διαμόρφωση της προεδρικής πλειοψηφίας.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι τα «μηχανάκια» της κυβέρνησης και όλα τα υποσυστήματα της εξουσίας, ντόπια και ξένα, δουλεύουν στο να «στήσουν πάνω στους ηττημένους των εκλογών, μια προεδρική πλειοψηφία των 180 για να αποφύγουν τον κάβο των εθνικών εκλογών».

 

Οπως προσέθεσε, «επιδιώκουν να βρουν «μαξιλάρια» και πάσης φύσεως εφεδρείες για να συγκεντρώσουν 180 ψήφους για την προεδρική εκλογή. Εμείς πρέπει να μιλάμε για αυτό και να το αποκαλύπτουμε».

 

«Ζητάμε από τον Φώτη Κουβέλη να πάρει μια σαφή θέση, αν σκοπεύει να συμπράξει με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τη διαμόρφωση προεδρικής πλειοψηφίας. Ζητάμε επίσης από τον Πάνο Καμμένο να ξεκαθαρίσει τη δική του θέση και να κάνει ακριβώς το ίδιο», είπε στο σταθμό «Στο Κόκκινο» αναφερόμενος στους αρχηγούς της ΔΗΜΑΡ και των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε: «Σκοπεύουν να τα «βρουν» με τη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σε αυτό το θέμα ή πιστεύουν ότι θα πρέπει να μιλήσει η κάλπη; Γιατί το να λέει κάποιος γενικά «είμαι αντιμνημονιακός»- ο Πάνος Καμμένος- ή «θέλω στροφή προς προοδευτικές εξελίξεις» -ο Φώτης Κουβέλης- και μετά να πηγαίνει και να κάνει σύμπραξη με Σαμαρά-Βενιζέλο για την εκλογή ενός προέδρου που θα δώσει παράταση στο Μνημόνιο και στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές για άλλα δυο χρόνια είναι αντίφαση».

Πηγή:iefemerida.gr

Διαβάστηκε 351 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα