×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
12
Ιουλίου

Παραιτήθηκε από τη ΔΗΜΑΡ ο Γρηγόρης Ψαριανός

Κατηγορία Πολιτική

«Όπως με ενημέρωσαν για τη διαγραφή μου μέσω του Τύπου, έτσι κι εγώ τους ενημερώνω μέσω αυτού για την παραίτησή μου».

Με αυτά τα λόγια, ο Γρηγόρης Ψαριανός παραιτήθηκε από την Κεντρική Επιτροπή και από μέλος της ΔΗΜΑΡ, το οποίο ανακοίνωσε μέσω του «Έθνους της Κυριακής».

 

Μάλιστα πρόσθεσε πως «πολύ σύντομα θα παραιτηθούν και οι εναπομείναντες φίλοι της μεταρρυθμιστικής τάσης. Αλλά δεν ξέρω εάν θα παραιτηθούν πριν κλείσει το μαγαζί. Αυτό όμως το ξέρει καλύτερα ο ...μαγαζάτορας».

 

Παράλληλα, αναφερόμενος στον Φώτη Κουβέλη, δήλωσε πως είναι κατάλληλος για την προεδρία της Δημοκρατίας, επιμένοντας στον χαρακτηρισμό «Ιούλιος Καίσαρας».

 

Παρόμοιασε δε την ΔΗΜΑΡ με το ναυάγιο της Ζακύνθου, προβλέποντας πως «σε λίγο καιρό θα είναι μια ενδιαφέρουσα καρτ-ποστάλ, μια ενδιαφέρουσα εικαστική παρέμβαση».

 

Όσο για το αν η επόμενη μέρα θα τον βρει στο «Ποτάμι»;

 

Η απάντηση του ήταν: «Παραμένω στον χώρο της Κεντροαριστεράς και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την ανάγκη συγκρότησης μιας μεγάλης προοδευτικής συμπαράταξης, όπου θα περιλαμβάνονται το "Ποτάμι", ο κόσμος της ΔΗΜΑΡ που περιπλανήθηκε πολύ και ψάχνεται, αρκετές από τις φυλές του ΠΑΣΟΚ και χιλιάδες ανέστιοι που περιμένουν τη συγκρότηση αυτού του χώρου», συμπληρώνοντας πως δεν ανήκει ούτε στα θαλασσινά, αλλά ούτε και στα ποταμίσια ψάρια.

Πηγή:star.gr

Διαβάστηκε 287 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)