Εκτύπωση αυτής της σελίδας
22
Ιουνίου

ΠΑΣΟΚ: Θέτει το ζήτημα της ΔΕΗ στο Μαξίμου

Κατηγορία Πολιτική

Το θέμα της ΔΕΗ προτίθεται να θέσει τη Δευτέρα το ΠΑΣΟΚ, σε συνάντηση στελεχών του με στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου, όπως αποφασίσθηκε σε σύσκεψη υπό τον πρόεδρο του Κινήματος Ευάγγελο Βενιζέλο.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης, ο γενικός γραμματέας Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Κωνσταντίνος Μαθιουδάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός και από το ΠΑΣΟΚ οι Παναγιώτης Ρήγας, Χρήστος Πρωτόπαππας και Δημήτρης Καρύδης.

 

Η συζήτηση, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΜΠΕ, κινήθηκε στο πνεύμα των οδηγιών του κ. Βενιζέλου στην πρόσφατη σύσκεψη κομματικών και κυβερνητικών στελεχών, σύμφωνα με τις οποίες όλα τα θέματα είναι στο τραπέζι, με οργανωμένο τρόπο, αλλά κανένα δεν αντιμετωπίζεται χαλαρά και εκτός δεσμεύσεων.

 

Στο πλαίσιο αυτό, το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την πρωτοβουλία για την αυριανή συνάντηση με στελέχη του Μαξίμου και τους συναρμόδιους υπουργούς, προκειμένου να αναζητηθούν οι απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που θέτουν πολίτες και φορείς σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

 

Από τη μεριά του ΠΑΣΟΚ διευκρινίζεται ότι πρέπει να υπάρξει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο, που θα αφορά αφενός στην απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και αφετέρου στην προστασία και στήριξη των καταναλωτών.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστηκε 248 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)