ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 - 9:41:41μ.μ.

banner468x60

17
Φεβρουαρίου

Πέθανε σε ηλικία 80 ετών ο Άγγελος Μοσχονάς

Κατηγορία Πολιτική

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας - Διετέλεσε για πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος και μετέπειτα Αντιδήμαρχος Αθηναίων

 

Εφυγε από τη ζωή στην ηλικία των 80 ετών ένα από τα παλιότερα μέλη της Νέας Δημοκρατίας, ο Άγγελος Μοσχονάς. Επί σειρά ετών, υπήρξε δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Αθηναίων, ενώ διετέλεσε και αντιδήμαρχος. Ήταν από τα παλιά μέλη της ΟΝΝΕΔ και μία από τις πιο ιστορικές μορφές της Νέας Δημοκρατίας.

 

Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρέτησε τον Άγγελο Μοσχονά ενώ απηύθυνε στην οικογένειά του και τους οικείους του συλλυπητήρια.

 

«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά τον Άγγελο Μοσχονά, μια ιστορική μορφή της παράταξης, ένα από τα παλαιότερα στελέχη του κόμματος, έναν άνθρωπο συνυφασμένο με την αυτοδιοικητική προσφορά στην Αθήνα και τους πολίτες της. Ο Άγγελος Μοσχονάς υπήρξε καθ’όλη τη διάρκεια της μακράς πολιτικής και αυτοδιοικητικής του πορείας ένας συνεπής, εργατικός και άξιος αγωνιστής. Διετέλεσε για πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος και μετέπειτα Αντιδήμαρχος Αθηναίων. Υπήρξε πάντα ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα που υπηρέτησε με δυναμισμό τις ιδέες και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας. Στην οικογένεια και τους οικείους του απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 55 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα