ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 11:56:43π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
03
Ιουνίου

Προς αναβολή ο ανασχηματισμός για την επόμενη εβδομάδα μάλλον

Κατηγορία Πολιτική

Αναβάλλεται τελικά ο ανασχηματισμός και δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη όπως αναμενόταν, αφού σύμφωνα με πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Αν και οι όλοι περίμεναν πως ο ανασχηματισμός είχε κλειδώσει και τα ονόματα του νέου κυβερνητικού σχήματος θα ανακοινωνόταν με την επιστροφή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τη Βαρσοβία και πριν από την αναχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας για τη Νορμανδία για να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια από την απόβαση που άλλαξε τη ροή του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου. Προφανώς κάποια διαφωνία μπλόκαρε τη διαδικασία και γι αυτό μετατίθενται για την επόμενη εβδομάδα οι ανακοινώσεις.



Η εξέλιξη αυτή αναγκάζει και τις δύο πλευρές στη συγκυβέρνηση να αφήσουν για λίγο κάτω τα μολύβια και να σταματήσουν για λίγο τη συνεχή ονοματολογία για τα πρόσωπα που θα υπουργοποιηθούν και αυτούς που θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση. Ωστόσο η καθυστέρηση αυτή και η αδυναμία να συμφωνηθεί ο ανασχηματισμός, δημιουργεί ένα κλίμα εκνευρισμού, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως η καθυστέρηση αυτή λειτουργεί σε βάρος της κυβέρνησης.

 


Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες αναβάλλεται ο κοινοβουλευτικός έλεγχος λόγω κωλύματος υπουργών γεγονός που οι περισσότεροι το αποδίδουν στις παρενέργειες που προκαλεί ο φημολογούμενος ανασχηματισμός.



Για την απογευματινή συνεδρίαση της Ολομέλειας ήταν προγραμματισμένο να συζητηθούν πέντε ερωτήσεις βουλευτών προς τέσσερις υπουργούς οι οποίοι όμως ενημέρωσαν τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής πως δεν θα μπορέσουν να παραστούν λόγω άλλων υποχρεώσεων.

Πηγή:defencenet.gr

 

Διαβάστηκε 332 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα