ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 12:32:14μ.μ.
28
Ιουλίου

Προσωπική επιστολή προς τους ανεμβολίαστους βουλευτές ετοιμάζεται να στείλει ο Τασούλας

Κατηγορία Πολιτική

Ο Πρόεδρος της Βουλής θα τους κάνει ισχυρές συστάσεις προκειμένου να μεταβούν άμεσα στα εμβολιαστικά κέντρα για να προστατεύσουν την υγεία τους.

Ονομαστική επιστολή προς τους βουλευτές που εξακολουθούν να παραμένουν ανεμβολίαστοι ετοιμάζεται να στείλει ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας προκειμένου να τους πείσει να εμβολιαστούν ούτως ώστε να λειτουργεί με μεγαλύτερη ασφάλεια η Ολομέλεια.

 

Η ισχυρή σύσταση από τον τρίτο τη τάξει πολιτειακό παράγοντα αναμένεται να γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου αφού σε λίγες ημέρες σταματούν για δύο εβδομάδες οι νομοθετικές εργασίες λόγω του Δεκαπενταύγουστου, οπότε κρίνεται σκόπιμο να αφεθεί ένα εύλογο χρονικό περιθώριο σε όσους ακόμη δεν έχουν μεταβεί στα εμβολιαστικά κέντρα να το ξανασκεφτούν.

 

Ο κ. Τασούλας θα τονίζει στην επιστολή πως οι βουλευτές θα πρέπει να προστατεύσουν πρώτα και πάνω απ’ όλα τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους και ακολούθως τους συναδέλφους τους, ενώ υπάρχουν σκέψεις να απαγορευτεί η φυσική παρουσία των ανεμβολίαστων στην αίθουσα της Ολομέλειας και να παρεμβαίνουν εάν θέλουν εξ αποστάσεως – αν και το συγκεκριμένο μέτρο εξετάζεται εάν και κατά πόσο έρχεται σε σύγκρουση με τις συνταγματικές διατάξεις που αφορούν τους εκπροσώπους του έθνους. Θυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή οι ανεμβολίαστοι βουλευτές είναι περίπου δέκα στους οποίους συγκαταλέγονται κατά δήλωσή τους, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης.

 

2.000 άτομα καθημερινά μπαινοβγαίνουν στο μέγαρο


Συν τοις άλλοις ισχυρές συστάσεις για εμβολιασμό θα γίνουν και στους υπαλλήλους της Βουλής, καθώς όπως μαθαίνουμε δεν έχει εμβολιαστεί ούτε καν το 70% και οι αρνητές θα είναι υποχρεωμένοι να προσέρχονται στην εργασία τους μονάχα με την επίδειξη μοριακού τεστ ή rapid test.

 

Ο Πρόεδρος της Βουλής ανησυχεί καθώς στο μέγαρο της πλατείας Συντάγματος μπαινοβγαίνουν καθημερινά περίπου 2.000 άτομα, ήτοι υπάλληλοι, βουλευτές, συνεργάτες βουλευτών, κοινοβουλευτικοί συντάκτες και αστυνομικοί, ενώ ήδη έχουν θρηνήσει θύματα από την πανδημία με χαρακτηριστικότερο τον θάνατο του ίδιου του γιατρού της Βουλής Γιάννη Μητρόπουλου που έφυγε δυστυχώς τέλη του προηγούμενου έτους.

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 104 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα