ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024 - 8:47:04μ.μ.

banner468x60

08
Οκτωβρίου

Ψήφισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Μακριά από κομματικά ψηφοδέλτια των κυβερνητικών κομμάτων»

Κατηγορία Πολιτική

Η αρχηγός της «Πλεύσης Ελευθερίας» άσκησε τοεκλογικό της δικαίωμα στη Λάρισα

Tο εκλογικό δικαίωμά της άσκησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία ψήφισε από το 5η Δημοτικό Σχολείο Λάρισας. Η κ. Κωνσταντοπούλου στάθηκε στο πλευρό των κατοίκων της Θεσσαλίας, ενώ έκανε έκκληση προς τους πολίτες να μείνουν «μακριά από κομματικά ψηφοδέλτια των κυβερνητικών κομμάτων».

 

Συγκεκριμένα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

 

«Αυτό το Σαββατοκύριακο βρίσκομαι για τρίτη φορά στη Θεσσαλία μετά τις καταστροφικές πλημμύρες, κοντά στους ανθρώπους που έχουν πληγεί, κοντά στους συμπολίτες μας σε όλη τη Θεσσαλία και σήμερα στη Λάρισα. Είμαι εδώ, είμαστε εδώ όχι για να πούμε στους ανθρώπους να μας ψηφίσουν, αλλά για να τους πούμε ότι είμαστε κοντά τους. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό, για να το αφήνουμε στα κόμματα που κυβέρνησαν και κατέστρεψαν τον τόπο και που συνεχίζουν να κυβερνούν και να καταστρέφουν τον τόπο. Μακριά, λοιπόν, από κομματικά ψηφοδέλτια των κυβερνητικών κομμάτων.

 

Η Πλεύση Ελευθερίας τώρα δυναμώνει και υπόσχομαι προσωπικά στους πολίτες και τους Θεσσαλούς, που τους αισθάνομαι δικούς μου ανθρώπους, ότι στις επόμενες διοικητικές εκλογές, η Πλεύση Ελευθερίας θα έχει προτάσεις δίπλα στους πολίτες, για την υπεράσπιση της ζωής τους. Εγώ είμαι εδώ συχνότητα, κοντά στους πολίτες, θα είμαι και την Τετάρτη στη Θεσσαλία. Θέλω οι πολίτες να ξέρουν ότι την επόμενη φορά θα είναι αλλιώς, δεν θα είναι εγκλωβισμένοι σε αυτούς που τους κατέστρεψαν», ολοκλήρωσε η αρχηγός της «Πλεύσης Ελευθερίας».

 

 

https://www.ertnews.gr/

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 133 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα