ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024 - 11:44:42μ.μ.

banner468x60

08
Οκτωβρίου

Ψήφισε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας – «Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

Κατηγορία Πολιτική

«Ολοκληρώνονται τέσσερα χρόνια δημιουργίας με έργα και ανάπτυξη»

Το μήνυμα ότι «τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Συνεχίζουμε μαζί» έστειλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 2ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, στην οδό Ικτίνου.

 

Ο κ. Ζέρβας έφτασε γύρω στις 10:20 το πρωί στο εκλογικό κέντρο, συνοδευόμενος από συνεργάτες και τις δυο αδελφές του, ενώ λίγο πριν μπει στο εκλογικό τμήμα περίμενε υπομονετικά ψηφοφόρους που προηγούνταν της ουράς.

 

«Ολοκληρώνονται τέσσερα χρόνια δημιουργίας με έργα, με ανάπτυξη. Τέσσερα χρονιά με σημαντικές δυσκολίες αλλά και με πολλά βήματα μπροστά. Στα επόμενα πέντε χρόνια η Θεσσαλονίκη μας θα ολοκληρώσει σημαντικά έργα. Θα αλλάξουμε κατηγορία. Η Θεσσαλονίκη μας θα έχει όλα όσα της αξίζουν. Η σημερινή ψήφος είναι μια κρίσιμη ψήφος για το μέλλον της Θεσσαλονίκης», δήλωσε ο κ. Ζέρβας αμέσως μετά την κάλπη.

 

Συμπλήρωσε, δε, πως «σήμερα λέμε ένα μεγάλο «ναι» στα έργα υποδομής, στην οικονομική ανάπτυξη, στην ανθρωπιά και στην αλληλεγγύη. Λέμε «ναι» στη σιγουριά, στη συνοχή, στη συνέπεια, στη σταθερότητα. Δεν γυρίζουμε πίσω, κοιτάμε μπροστά, περνούμε αυτό που μας αξίζει. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Συνεχίζουμε μαζί».

 

https://www.ertnews.gr/

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 14 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα