×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 44
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
21
Ιουνίου

Σαμαράς προς Βενιζέλο: Μάζεψέ τους!

Κατηγορία Πολιτική

Μπορεί μεν δημόσια η κυβέρνηση να είναι αναγκασμένη να «δικαιολογεί» τους «αντάρτες» υπουργούς του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι αίφνης «την είδαν» επαναστάτες και αρνούνται να εφαρμόσουν μέτρα μνημονιακά που έχουν ψηφίσει με φανατισμό (!), ωστόσο στην πραγματικότητα στο Μαξίμου είναι οργισμένοι με αυτούς τους όψιμους… αμφισβητίες των μνημονίων (Λοβέρδος, Κουκουλόπουλος, Κεγκέρογλου) και το διαμήνυσαν αυτό στον Βενιζέλο.


Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας, ο ίδιος ο Αντ. Σαμαράς επεσήμανε στον Β. Βενιζέλο, ότι θα πρέπει να «μαζέψει» τους συγκεκριμένους υπουργούς του, ώστε να σταματήσει να περνά προς τα έξω η εικόνα μιας κυβέρνησης-τσίρκου μόλις μάλιστα λίγες μέρες μετά τον περιβόητο ανασχηματισμό, στον οποίο έχουν και οι δύο τόσα επενδύσει, πολιτικά και επικοινωνιακά.


Μάλιστα του επεσήμανε, πως δεν είναι δυνατό να εμφανίζεται μια κυβέρνηση δύο ταχυτήτων και… δύο διαφορετικών ευαισθησιών.


Και του υπογράμμισε, ότι είναι όλοι δεσμευμένοι για την τήρηση των μνημονιακών μέτρων που έχουν ψηφιστεί από κοινού, τονίζοντάς του ότι –για παράδειγμα- τα προαπαιτούμενα προκειμένου να εκταμιευθεί η επόμενη δόση του δανείου θα υλοποιηθούν απαρέγκλιτα.


Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συμφώνησε με όσα του επεσήμανε ο πρωθυπουργός.
Και ξεκίνησε την επιχείρηση «μαντρώματος» των… εξεγερμένων.


Μέσω δημόσιων τοποθετήσεων δυο στενών συνεργατών του, του εκπροσώπου Τύπου Δημ. Καρύδη και του γραμματέα της Κ.Ο. Ρήγα στην ουσία αποδοκιμάστηκαν οι διαφοροποιήσεις των υπουργών του ΠΑΣΟΚ, κατ’ αρχήν «διακριτικά». Ωστόσο το μήνυμα εστάλη, με αποτέλεσμα οι «επαναστάτες» να αρχίσουν να τα μαζεύουν…
Οι δύο συνεργάτες του Βενιζέλου υπογράμμισαν, με δημόσιες δηλώσεις τους, ότι τα προαπαιτούμενα θα τηρηθούν, ότι οι δεσμεύσεις θα υλοποιηθούν.


Μάλιστα φρόντισαν να «διευκρινίσουν» ότι όσα είπε ο Κουκουλόπουλος, διαφωνώντας με την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ δεν… είναι ακριβώς έτσι κι ότι ο αναπληρωτής υπουργός δεν εννοούσε ότι είναι κατά της ιδιωτικοποίησης (!), αλλά αυτό που είπε είναι να δουν με ποιο τρόπο και ποιες μεθόδους θα υλοποιηθεί!
Γεγονός είναι, ότι η επιχείρηση «μάντρωμα» εξελίσσεται. Βέβαια δεν θα είναι μια εύκολη υπόθεση, διότι όλες αυτές οι όψιμες και υποκριτικές διαφοροποιήσεις εκκινούν απ’ την ανάγκη πολιτικής επιβίωσης των… εξεγερμένων, οπότε δεν θα πετάξουν εύκολα «λευκή πετσέτα»

πηγή:newsbomb.gr

 

Διαβάστηκε 280 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)