ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 6:52:09μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
22
Μαΐου

Σε συμπόρευση με το ΚΚΕ κάλεσε ο Δ. Κουτσούμπας

Κατηγορία Πολιτική

Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην αποψινή του ομιλία στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος για τις ευρωεκλογές, στο Πεδίον του Άρεως,

κάλεσε σε ενίσχυση του ευρωψηφοδελτίου του ΚΚΕ και των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Πάτρα, την Πετρούπολη, το Χαϊδάρι, την Ικαρία, «όπου οι συνδυασμοί μας είναι στο β' γύρο των δημοτικών εκλογών», τονίζοντας ότι χρειάζεται να ολοκληρωθεί το βήμα που έγινε.

Εγκάλεσε τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με εκβιαστικά διλήμματα, ψεύτικες υποσχέσεις και απόκρυψη του πραγματικού χαρακτήρα της ΕΕ, δίνουν στις ευρωεκλογές χαρακτήρα δημοψηφίσματος, και σημείωσε: «Αν θέλουμε να δώσουμε στις ευρωεκλογές χαρακτήρα δημοψηφίσματος, ένα είναι το ερώτημα: Υποταγή ή χειραφέτηση του λαού απ' την πολιτική της ΕΕ των μονοπωλίων; Ναι ή όχι στα δεσμά της ΕΕ των μονοπωλίων; Και ποιος είχε δίκιο τελικά; Το ΚΚΕ ή τα άλλα κόμματα; Αυτό είναι το πραγματικό, το ουσιαστικό ερώτημα που θέτουμε εμείς στον λαό μας. Και σ' αυτό το ερώτημα η απάντηση είναι μόνο μία: Ισχυρό ΚΚΕ».

Ο κ. Κουτσούμπας διεμήνυσε ότι η ψήφος στο ΚΚΕ «είναι εγγύηση για να αντιμετωπιστεί η ναζιστική Χρυσή Αυγή» και κάλεσε σε απομόνωσή της, αφήνοντας αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως είπε «δεν αντιμετωπίζεται με επιθέσεις φιλίας στους ψηφοφόρους της, με καλοπιάσματα, με λογικές ανοχής, όπως κάνουν άλλα κόμματα και ο ΣΥΡΙΖΑ».

Πηγή:star.gr

Διαβάστηκε 332 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα