ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024 - 9:15:36μ.μ.

banner468x60

29
Απριλίου

Συνέντευξη με τον Πρόεδρο του Κόμματος Θεσμός: Σπύρο Αντωνίου

Κατηγορία Πολιτική

Ο Πρόεδρος του κόμματος «Θεσμός» Σπύρος Αντωνίου μίλησε στη διαδικτυακή τηλεόραση της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr σε συνέντευξη που δόθηκε στο γραφείο του.

Συζητήθηκαν οι πρόσφατες οικονομικές, πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις, καθώς επίσης έγινε πολιτική κριτική για τους τρεις μήνες διακυβέρνησης της χώρας από το ΣΥΡΙΖΑ με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.
«Ίσως έπρεπε να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για να καταλάβει ο κόσμος τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο Σπύρος Αντωνίου, σχολιάζοντας παράλληλα πως το αποκορύφωμα του προβλήματος της ρευστότητας «έσκασε ως καυτή πατάτα» στα χέρια της σημερινής Κυβέρνησης.


Σχετικά με το θέμα της αύξησης των μεταναστών και των προσφύγων χαρακτήρισε την προσέγγιση της ελληνικής Κυβέρνησης αρκετά χαλαρή, περιγράφοντας τη χώρα ως «αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών».
Στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, γνωστούς και ως «θεσμούς», θεώρησε ότι ως αντιπολίτευση, το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να διαθέτει σχέδιο πριν τις εκλογές, ενώ πρόσθεσε ότι οι διαπραγματεύσεις σε αυτό το επίπεδο θα μπορούσαν να έχουν ολοκληρωθεί συντομότερα.


«Ο Σ.Ξηρός δεν μπορεί να υπηρετήσει τη θητεία του από το σπίτι του» υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Θεσμού, σχολιάζοντας παράλληλα τα ανοίγματα της Κυβέρνησης σε ΗΠΑ, Ρωσία και Κίνα άμεσα ως μη εφικτά λόγω έλλειψης ευελιξίας του ελληνικού συστήματος.


Τέλος, συζητήθηκαν οι πρόσφατες προτάσεις της Εκκλησίας μέσω του Αρχιεπισκόπου Ιερόνυμου όσο αφορά τα έσοδα από τη διαχείριση της εκκλησιαστικής περιουσίας, αλλά και σχολιάστηκε πολιτικά ο τρόπος διακυβέρνησης της χώρας αλλά και η εσωτερική πολυφωνία του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως «την Κυβέρνηση δεν μπορεί να την πάρει κανείς σοβαρά».

 

Επιμέλεια Δημήτρης Πετρόπουλος

 

 

embed video plugin powered by Union Development
Διαβάστηκε 244 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα