ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 3:28:46μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 44
07
Ιουλίου

ΣΥΡΙΖΑ: Στην τελική ευθεία για το μέτωπο των 120 υπογραφών

Κατηγορία Πολιτική

Εντείνονται οι προσπάθειες στο ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκέντρωση 120 υπογραφών βουλευτών ώστε να ανοίξει ο δρόμος για δημοψήφισμα για τη μικρή ΔΕΗ.


Ο ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζει σήμερα τις επαφές με κόμματα της αντιπολίτευσης και ανεξάρτητους βουλευτές, προκειμένου να εξασφαλίσει τις 120 ψήφους που απαιτούνται προκειμένου να για να συγκληθεί εκτάκτως η Ολομέλεια της Βουλής και να συζητηθεί η πρόταση δημοψηφίσματος για το θέμα της ΔΕΗ.

 

Στην Κουμουνδούρου επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για τις διμερείς επαφές του Νίκου Βούτση και του Παναγιώτη Λαφαζάνη, που έχουν αναλάβει την κοινοβουλευτική ευθύνη της σχετικής πρωτοβουλίας, με τους εκπροσώπους των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της ΔΗΜΑΡ, ανεξάρτητων δημοκρατικών βουλευτών και ίσως του ΚΚΕ.

 

Υπέρ της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για δημοψήφισμα για τη μικρή ΔΕΗ τάσσεται ο Φώτης Κουβέλης, εισήγηση που αναμένεται να υιοθετήσει η σημερινή κοινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής στη ΔΗΜΑΡ, όμως ήδη ο Γρηγόρης Ψαριανός δήλωσε ότι δεν πρόκειται να βάλει την υπογραφή του στο αίτημα για δημοψήφισμα.

 

Ακόμη αναμένεται η τοποθέτηση και του πρώην γραμματέα Σπύρου Λυκούδη, καθώς και βουλευτών όπως η Νίκη Φούντα και η Κατερίνα Μάρκου.

 

Το ΚΚΕ, πάντως θα καταθέσει τη δική του πρόταση για δημοψήφισμα και προειδοποιεί ότι η σύμπτωση και με άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης κατά του νομοσχεδίου της κυβέρνησης για τη μικρή ΔΕΗ, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει και συγκρότηση μετώπου.

πηγή:news.gr

Διαβάστηκε 276 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα