ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:27:30π.μ.

banner468x60

07
Αυγούστου

Σταϊκούρας: Ο επιπλέον δημοσιονομικός χώρος θα διατεθεί για την στήριξη των πολιτών

Κατηγορία Πολιτική

«Τον Σεπτέμβριο θα έχουμε καλύτερη εικόνα, στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει πώς θα διατεθεί»

 

Στην τελική ευθεία μπαίνει η σύνταξη του νέου σχεδίου της κυβέρνησης για τη στήριξη νοικοκυριών κι επιχειρήσεων απέναντι στην ακρίβεια, καθώς ο πρωθυπουργός θα κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις στις αρχές Σεπτέμβρη από τη ΔΕΘ.

 

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, εξήγησε ότι «η κυβέρνηση, κάθε φορά που δημιουργείται δημοσιονομικός χώρος, τον αξιοποιεί πλήρως, προς όφελος της κοινωνίας και ιδίως της μεσαίας τάξης και των χαμηλότερων εισοδηματικών στρωμάτων».

 

Αναφέρει επίσης ότι «τον Σεπτέμβριο θα είμαστε σε θέση να έχουμε καλύτερη εικόνα του νέου δημοσιονομικού χώρου-μετά από αυτόν που διαμορφώθηκε τον Μάρτιο και τον Ιούνιο-ο οποίος δημιουργείται από την καλή πορεία της οικονομίας και την καλύτερη, έναντι των προβλέψεων, πορεία του τουρισμού.

 

Στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει πώς θα διατεθεί ο χώρος αυτός για την περαιτέρω στήριξη των πολιτών, με όρους οικονομικής αποτελεσματικότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης».

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 20 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα