ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 - 1:06:54π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 49
27
Αυγούστου

Στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ο Βενιζέλος

Κατηγορία Πολιτική

Στις 24 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι επίσημες εργασίες της 69ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να εκπροσωπεί τη χώρα μας.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα της επίσκεψης Βενιζέλου στη Νέα Υόρκη, αναμένεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη σύνοδο κορυφής για την κλιματική αλλαγή, να προσφωνήσει τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και στο περιθώριο των εργασιών της να πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με αρκετούς ομολόγους του, επικεφαλής αντιπροσωπειών χωρών-μελών του διεθνούς οργανισμού, καθώς και με τον γγ του διεθνούς οργανισμού. Προεδρεύουσα χώρα του Συμβουλίου Ασφαλείας για τον μήνα Σεπτέμβριο είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες.

 

«Είναι η χρονιά για κλιματική δράση. Δεν μπορούμε να καθυστερήσουμε περισσότερο» επισήμανε χαρακτηριστικά ο ΓΓ του ΟΗΕ, υπογραμμίζοντας ότι «οι ελπίδες μας για την εξάλειψη της φτώχειας, για την επίτευξη των Στόχων Ανάπτυξης της Χιλιετίας μέχρι το 2015 και για την εφαρμογή της φιλόδοξης ατζέντας ανάπτυξης πέρα από το 2015, στηρίζεται στην αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης τώρα. Το κόστος της αδράνειας θα αυξηθεί».

 

Προεδρεύουσα χώρα του Συμβουλίου Ασφαλείας για το Σεπτέμβριο είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες.

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 265 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα