ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 11:12:50π.μ.
07
Μαΐου

Στην Ακρόπολη παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας ο εορτασμός της Ημέρας της Ευρώπης

Κατηγορία Πολιτική

Την ΕΕ αναμένεται να εκπροσωπήσει ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς

 

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Μαΐου ο εορτασμός της Ημέρας της Ευρώπης στην Ακρόπολη.

 

Φέτος ο εορτασμός της Ημέρας της Ευρώπης συμπίπτει με την επέτειο των 40 ετών από την ένταξη της Ελλάδας στην Ε.Ε. – που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Αττικής με πρωτοβουλία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας.

 

Στη τελετή, την ΕΕ αναμένεται να εκπροσωπήσει ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς. Παράλληλα σε αυτή θα παραστούν εκπρόσωποι της πολιτειακής, πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας.

 

Λόγω των μέτρων προστασίας από την πανδημία του ο εορτασμός θα περιοριστεί στην έπαρση της ελληνικής σημαίας και της σημαίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης όπως επισημαίνει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

 

 

 

 

πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 102 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα