ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 9:16:33π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
13
Ιουνίου

Για τις συνομιλίες με Σόιμπλε ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό ο Γ. Στουρνάρας

Κατηγορία Πολιτική

Με τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη και τον Γιάννη Στουρνάρα συναντήθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο Μέγαρο Μαξίμου στο πλαίσιο των επαφών του με τις ηγεσίες των υπουργείων για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου.

«Να σας ευχαριστήσω που αυτά τα δυο χρόνια, με ήλιο, με βροχή είσαστε πάντα εδώ κι έτσι μπορούσαμε να στείλουμε το μήνυμα της οικονομικής πολιτικής στον ελληνικό λαό της» είπε ο κ. Στουρνάρας, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου.


Ο τέως υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι ο σκοπός της σημερινής του επαφής με τον πρωθυπουργό και τον κ. Χαρδούβελη ήταν να τους ενημερώσει για τις διμερείς συνομιλίες που είχε στη Γερμανία με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.


Ο κ. Στουρνάρας κληθείς να απαντήσει για το εάν βγαίνει κάτι από αυτές τις συνομιλίες για το χρέος, απάντησε ότι «βγαίνουν αρκετά πράγματα», χωρίς όμως να προσθέσει κάτι παραπάνω.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστηκε 301 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα