ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 11:56:28μ.μ.
03
Ιανουαρίου

Στο Βόρειο τομέα με τη Νέα Δημοκρατία η Άρια Αγάτσα

Κατηγορία Πολιτική

«Κλείδωσε» η γαλάζια υποψηφιότητα της γνωστής δημοσιογράφου του αθλητικού τομέα της ΕΡΤ

 

«Κλείδωσε» η γαλάζια υποψηφιότητα της γνωστής δημοσιογράφου του αθλητικού τομέα της ΕΡΤ, Άριας Αγάτσα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsbeast θα ριχτεί στο κυνήγι του σταυρού στον Βόρειο τομέα με «μετακίνηση» από τη Βοιωτία.

 

Όπως μαθαίνουμε έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές και μάλιστα στήνει το πολιτικό της γραφείο. Το θετικό για εκείνη είναι ότι με τη νέα απογραφή ο Βόρειος τομέας κερδίζει μία έδρα και μπορεί ο εσωκομματικός ανταγωνισμός να είναι μεγάλος, καθώς μεταξύ των ήδη εκλεγμένων είναι οι υπουργοί Κωστής Χατζηδάκης, Άδωνις Γεωργιάδης, Νίκη Κεραμέως, ωστόσο η κα Άρια Αγάτσα ποντάρει στην 8η έδρα.

 

 

Σε δηλώσεις της στο παρελθόν είχε πει: «Δεν μετάνιωσα ποτέ που από το ΠΑΣΟΚ πήγα στην ΝΔ». Υπενθυμίζεται ότι το 2009 είχε εκλεγεί βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στη συνέχεια το 2012 ανεξαρτητοποιήθηκε και εντάχθηκε στη ΝΔ επί Αντώνη Σαμαρά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 60 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα