Εκτύπωση αυτής της σελίδας
30
Ιανουαρίου

Τ. Θεοδωρικάκος για δημοσίευμα Documento: Αναληθείς και συκοφαντικές καταγγελίες, υπερβαίνουν κάθε όριο ανηθικότητας

Κατηγορία Πολιτική

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη προαναγγέλλει προσφυγή στη Δικαιοσύνη

Απάντηση στο δημοσίευμα του documento.gr που κάνει λόγο για «συγκάλυψη» υπόθεσης ναρκωτικών, όπου εμπλεκόταν μέλος της οικογένειας του υπουργού Προστασίας του Πολίτη μετά από καταγγελία ανώτατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ δίνει ο Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στο facebook χαρακτηρίζοντάς «αναληθή και συκοφαντικά» όσα αναφέρονται «που υπερβαίνουν κάθε όριο ανηθικότητας». Αποδίδει μάλιστα τη στόχευση αυτή στο πρόσωπό του στις κρίσεις της ΕΛ. ΑΣ και στο γεγονός ότι ο εν λόγω αξιωματικός της αστυνομίας κατέθεσε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας τις καταγγελίες αυτές το ίδιο βράδυ που αποστρατεύτηκε σημειώνοντας ότι «η κατάθεση μάλιστα δόθηκε στην υπηρεσία στην οποία προΐσταται Αξιωματικός που, επίσης αποστρατεύτηκε εκείνη τη μέρα».

 

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τονίζει ότι «δεν έχει την παραμικρή σχέση με το περιστατικό» σημειώνοντας ότι είναι απορίας άξιο ότι ανακινήθηκε το θέμα τώρα – δηλαδή μετά τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ- ενώ αναφέρεται σε ένα περιστατικό που έγινε πριν από δύο χρόνια. Προανήγγειλε τέλος προσφυγή στη Δικαιοσύνη «εναντίον των ηθικών αυτουργών και των εκτελεστών αυτής της άθλιας σκευωρίας και εναντίον των πρόθυμων ρυπογράφων που τις υιοθετούν και τις αναπαράγουν».

 

Κληθείς να σχολιάσει την υπόθεση σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε: «Δεν μπορώ να σχολιάσω την ουσία της υπόθεσης. Αφορά προσωπικά τον κο Θεοδωρικάκο. Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι το δημοσίευμα αναφέρεται σε περιστατικό για τον Νοέμβριο του 2021 και έχουμε μια καταγγελία του συμβάντος τον Ιανουάριο του 2023 την ημέρα που γίνονται οι κρίσεις και ο εν λόγω αξιωματικός αποστρατεύεται».

 

Το εν λόγω δημοσίευμα του documento.gr αναφέρει ότι «ο ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ κατέθεσε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας, πως το Νοέμβριο του 2021, ο τότε αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ παρενέβη με απειλητικό και επιτακτικό ύφος και απαίτησε να μη σχηματιστεί δικογραφία και να αφεθούν ελεύθεροι, μέλος της οικογένειας Θεοδωρικάκου και ακόμη δύο πρόσωπα που είχαν εντοπιστεί με ποσότητες ναρκωτικών. Ο ανώτατος αξιωματικός κατέθεσε ακόμη ότι δέχεται απειλές και εκφράζει φόβους ακόμη και για την ίδια του τη ζωή».

 

 

https://www.facebook.com/takistheodorikakos?fref=nf

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

 

Διαβάστηκε 45 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)