Εκτύπωση αυτής της σελίδας
09
Απριλίου

Θεοδωράκης: Είναι αστείο να μιλάμε για εκλογές

Κατηγορία Πολιτική

Αντίθετος με τη διεξαγωγή νέων εκλογών εμφανίστηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης ενώ ανέφερε πως η Ελλάδα θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την αντίθεση που διαφαίνεται μεταξύ του ΔΝΤ και του Βόλφανγκ Σόιμπλε.

"Είναι αστείο να μιλάμε για εκλογές. Δεν είναι καθόλου ευνοϊκό για τους Έλληνες να πάμε σε εκλογές μετά από 8 μήνες" δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

 

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις είπε: "Η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει για σκληρότερα μέτρα. Περιμένει τη σωστή στιγμή για να το πει".

 

"Θα έπρεπε να εκμεταλλευτούμε την αντίθεση που διαφαίνεται μεταξύ του ΔΝΤ και του Σόιμπλε" σημείωσε και πρόσθεσε ότι  "Κάποιος να πει στην κυβέρνηση ότι πολιτεύεσαι με βάση τα συμφέροντα της χώρας και όχι με το ποιοι είναι παλιοί εχθροί"

 

"Πιστεύω ότι θα πάμε σε μια πολύ πιο "light" αξιολόγηση η οποία θα ψηφιστεί από τους 153 της κυβέρνησης" ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ωστόσο, όπως τόνισε ο κ. Θεοδωράκης, "μια ανίκανη κυβέρνηση που πυροβολεί τα πόδια της είναι πιθανό να πέσει ανά πάσα στιγμή".

 

Ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε και στο προσφυγικό λέγοντας πως "το δόγμα της κυβέρνησης είναι ότι τα προβλήματα θα λυθούν μόνα τους. Οι αντιθέσεις όμως οξύνονται".

 

"Στον Πειραιά κυριαρχούν ακραίοι δυο πλευρών. Αυτοί που κάνουν την επαναστατική τους άνοιξη και αυτοί που εκμεταλλεύονται τους πρόσφυγες" τόνισε ενώ αναφερόμενος στα χθεσινά επεισόδια στον Πειραιά είπε: "Από τη στιγμή που αποφυλακίστηκε ο δολοφόνος του Φύσσα, κάποιοι έχουν αποθρασυνθεί".

 

"Η αστυνομία θα έπρεπε να έχει μια πιο δυναμική στάση για αυτούς που προκαλούν επεισόδια" πρόσθεσε.

 

 

πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 92 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)