ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 12:58:01π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 44
15
Ιουνίου

Τι είπαν στο Σαμαρά όταν τους είπε ότι φεύγουν από τα υπουργεία

Κατηγορία Πολιτική

Πικρία και απογοήτευση είναι οι κύριες αντιδράσεις των περισσότερων υπουργών που αποχώρησαν από την κυβέρνηση κατά τον πρόσφατο ανασχηματισμό.

Τα στελέχη αυτά της κυβέρνησης που πρόσκειντο στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά εκφράζουν τη θλίψη τους γιατί "θυσιάστηκαν" στο βωμό εσωκομματικών ισορροπιών. Η Real News αποκαλύπτει τι είπαν 6 υπουργοί στον πρωθυπουργό όταν τους ενημέρωσε ότι αποχωρούν από την κυβέρνηση.

 

Άδωνις Γεωργιάδης

"Δεν μπορώ να πάω στη θέση του Μάκη, δεν χρειάζομαι παυσίπονα" ήταν η απάντηση του κ. Γεωργιάδη όταν του ανακοινώθηκε ότι πρέπει να εγκαταλείψει το υπουργείο Υγείας. "Δεν με ενδιαφέρουν οι καρέκλες" φέρεται να είπε στον Α. Σαμαρά και χαρακτήρισε τη συμπεριφορά "αναξιοπρεπή". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από την αποχώρηση του ωστόσο δέχτηκε τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου.

 

Πάνος Παναγιωτόπουλος

Ιδιαίτερα πικραμένος είναι ο κ. Παναγιωτόπουλος καθώς υπήρξε επιτελικό στέλεχος της εκστρατείας Σαμαρά, με αντίπαλο τη Ντ. Μπακογιάννη στη διεκδίκηση της προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας, μετά την παραίτηση Καραμανλή και τώρα βλέπει να υπουργοποιούνται βουλευτές που στήριξαν την κ. Μπακογιάννη τότε. Σύμφωνα με τη Real, τη μέρα του ανασχηματισμού τηλεφώνησε ο ίδιος στον Α. Σαμαρά και του είπε "Πρόεδρε μαθαίνω ότι είμαι εκτός. Αν είναι έτσι σε παρακαλώ μη με πάρεις εσύ. Δεν θέλω να ακούσω από το στόμα σου - του αδελφού μου και του αρχηγού μου- ότι φεύγω από την κυβέρνηση".

 

Γιάννης Μιχελάκης

Αν και απέφυγε τις δημόσιες αιχμές, όσοι τον γνωρίζουν λένε ότι νιώθει ιδιαίτερα αδικημένος και πικραμένος.

 

Κωστής Χατζηδάκης

"Εγώ δεν μετανιώνω για τις μεταρρυθμίσεις που έκανα διότι ήταν αναγκαίες για την πατρίδα μας" απαντά σε όσους του "χρεώνουν" την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ και κυρίως τη ρύθμιση για το γάλα.

 

Σίμος Κεδίκογλου

"Θεωρώ ότι είμαι πολύ κεντρώος για τη νέα κυβέρνηση" δηλώνει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 

Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος

Με ρεαλισμό αντιμετωπίζει την αποπομπή του ο πρώην υπουργός Παιδείας. "Ήμουν τρία χρόνια υπουργός Παιδείας. Είναι φυσιολογικό κάποιοι άλλοι να μπουν στην κυβέρνηση" δηλώνει.

πηγή:news.gr

Διαβάστηκε 282 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα