ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 7:43:16π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 44
12
Ιουνίου

«Το Ανώτατο Συμβούλιο Εργασίας παίρνει αποφάσεις με αυστηρά κριτήρια»

Κατηγορία Πολιτική

Βούλτεψη: Τα θέματα της διαθεσιμότητας είναι γνωστά σε όλους στη χώρα

 

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους αρμόδιους υπουργούς να προχωρήσει η κινητικότητα και η διαθεσιμότητα σχολίασε στο MEGA η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη. «Τα θέματα της διαθεσιμότητας είναι γνωστά σε όλους στη χώρα» είπε χαρακτηριστικά.

 

Πάντως, η κυβερνητική εκπρόσωπος, με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν να εξετάζονται ξανά κάποια ζητήματα για το θέμα της κινητικότητας, είπε ότι «αν υπάρχει κάποια βελτίωση που δεν δημιουργεί πρόβλημα σε αυτά που έχουν αποφασιστεί, θα το δούμε».

 

Αναφέρθηκε και στις αποκαλύψεις του Αλέξη Μητρόπουλου ότι το Ανώτατο Συμβούλιο Εργασίας αποφάσισε την απελευθέρωση των απολύσεων. «Για το θέμα των ομαδικών απολύσεων, υπάρχουν ζητήματα που μας είναι γνωστά» είπε.

 

«Το Ανώτατο Συμβούλιο Εργασίας με πολύ αυστηρά κριτήρια παίρνει τις αποφάσεις του. Οι ομαδικές απολύσεις σχετίζονται με την ικανότητα μιας επιχείρησης να υπάρχει ή να μην υπάρχει» πρόσθεσε η νέα κυβερνητική εκπρόσωπος.

πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 262 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα