ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 2:29:50μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16
Σεπτεμβρίου

Το Ποτάμι: Πυρά προς πάσα κατεύθυνση

Κατηγορία Πολιτική

Πυρά προς όλες τις κατευθύνσεις, τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στην αξιωματική αντιπολίτευση, εξαπέλυσε το «Ποτάμι», με αφορμή την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.


«Ας μην πανηγυρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ, τους Νεοδημοκράτες αντιγράφουν. Και ας μην εξανίστανται τα γαλάζια στελέχη, η ασέβεια στο πνεύμα του Συντάγματος ήταν δική τους πρακτική», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση Τύπου του κόμματος, επισημαίνοντας ότι τόσο στο θέμα της παροχολογίας, όσο και σε αυτό της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς και επί των οικονομικών θεμάτων, όλοι ως αξιωματική αντιπολίτευση τα ίδια υπόσχονται.

 

«Στην Ελλάδα», τονίζει το Ποτάμι, «έχουμε εφεύρει τη φαρσοκωμωδία, η οποία μπορεί να επαναλαμβάνεται αενάως στη μεταπολιτευτική μας ιστορία». Και προσθέτει: «Ο Αλέξης Τσίπρας είπε όντως στη Θεσσαλονίκη "λεφτά υπάρχουν", αλλά οι "κορυφαίοι" του ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να παριστάνουν τους έκπληκτους», καθώς «ήταν η επίσημη προεκλογική πολιτική του ΠΑΣΟΚ και κανείς τότε δεν αντέδρασε, ούτε βέβαια ο κ. Βενιζέλος παρότι γνώριζε - με λεπτομέρειες - ότι η χώρα ήταν με το ένα πόδι στη χρεοκοπία».

 

Όσο για τους «γαλάζιους κυβερνητικούς που τώρα εξανίστανται με την επιπολαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ», επισημαίνει η ανακοίνωση, «πρέπει να θυμηθούν ότι πριν γίνουν υπουργοί ήταν και αυτοί στελέχη του αντιμνημονιακού μετώπου».

 

Και καταλήγει: «Είναι παλιά, λοιπόν, η φαρσοκωμωδία του παλαιοκομματικού συστήματος, κομμάτι του οποίου είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ που όσο πλησιάζει την εξουσία, δείχνει ότι δεν έχει μάθει τίποτα και δεν έχει ξεχάσει τίποτα».

 

 


πηγή: newsbomb.gr

 

Διαβάστηκε 205 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα