×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 49
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
06
Σεπτεμβρίου

«Το υπουργείο υποδομών δεν υπερασπίζεται τα συμφέροντα του δημοσίου»

Κατηγορία Πολιτική

«Έκθετη» χαρακτηρίζει την ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών, ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, απαντώντας στην ανακοίνωση του υπουργείου για τον ΟΑΣΘ.

«Η ηγεσία του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων είναι έκθετη στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης γιατί δεν υπεράσπισε τα συμφέροντα του δημοσίου και της κοινωνίας της πόλης», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

 

Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι το "πάρτι" στον ΟΑΣΘ θα συνεχίζεται μέχρι το 2017, καθώς «παρά τον ψευδή ισχυρισμό του υπουργείου ότι μειώνεται το επιχειρηματικό κέρδος των μετόχων αυτό παραμένει σταθερό, σύμφωνα με την ΚΥΑ που υπεγράφη, στα 16.500.000 ευρώ ετησίως».

 

Επιπλέον, υποστηρίζει ότι "η μείωση της επιχορήγησης για την οποία ισχυρίζεται το υπουργείο ότι θα ελαφρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό και τους Έλληνες φορολογούμενους φορτώνεται στις πλάτες των πολιτών της Θεσσαλονίκης", γιατί «το εισιτήριο από 0,50 ευρώ το 2009 αυξάνεται σε 1 ευρώ (100% αύξηση)».

 

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «το υπουργείο κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό το πόρισμα των ορκωτών ελεγκτών και όχι μόνο δεν έχει κάνει καμιά ενέργεια για τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων, αλλά, παριστάνει και τον ανήξερο για τις εισαγγελικές έρευνες που δημοσιεύθηκαν στον τύπο της πόλης».

 

 

πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστηκε 221 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)