Εκτύπωση αυτής της σελίδας
14
Οκτωβρίου

Τριήμερη επίσκεψη Πέτσα στη Βόρεια Ελλάδα

Κατηγορία Πολιτική

Ψηλά στην ατζέντα η επιτάχυνση του εμβολιαστικού προγράμματος στην περιοχή.

Eπίσκεψη στη Βόρεια Ελλάδα θα πραγματοποιήσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, από τις 14 έως και τις 16 Οκτωβρίου 2021.

 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Πέτσας θα επισκεφθεί τις Σέρρες, την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου στις 08.45 π.μ., όπου θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο, τον Δήμαρχο Σερρών, κ. Αλέξανδρο Χρυσάφη, τον Δήμαρχο Εμμανουήλ Παππά, κ. Δημήτριο Νότα, τον Δήμαρχο Αμφίπολης, κ. Στέργιο Φραστανλή, τον Δήμαρχο Νέας Ζίχνης, κ. Παντελή Μπόζη, τον Δήμαρχο Σιντικής, κ. Φώτη Δομουχτσίδη, τον Δήμαρχο Βισαλτίας, κ. Αθανάσιο Μασλαρινό, τον Δήμαρχο Ηράκλειας, κ. Γεώργιο Κουτσάκη, καθώς και εκπροσώπους φορέων.

 

Θα συζητηθούν η αντιμετώπιση της πανδημίας, με έμφαση στην επιτάχυνση του εμβολιαστικού προγράμματος, ζητήματα θεσμικά, καθώς και οι αναπτυξιακές προτεραιότητες της περιοχής από τα χρηματοδοτικά εργαλεία στον χώρο της Αυτοδιοίκησης.

 

Εξάλλου, από το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Οκτωβρίου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών θα συμμετάσχει στις εργασίες του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, στη Θεσσαλονίκη.

 

Στο περιθώριο του συνεδρίου της ΚΕΔΕ, ο κ. Πέτσας θα παραβρεθεί, την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, στα εγκαίνια της Έκθεσης Beyond 4.0 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

 

Θα συναντηθεί, επίσης, στο Δημαρχείο Λαγκαδά, με τον Δήμαρχο, κ. Ιωάννη Ταχματζίδη (Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, στις 09.30 π.μ.) και στο Δημαρχείο Παύλου Μελά, με τον Δήμαρχο, κ. Δημήτριο Δεμουρτζίδη (Σάββατο 16 Οκτωβρίου, στις 09.45 π.μ.), σχετικά με την αναπτυξιακή ώθηση που αναμένεται να δώσει, το αμέσως επόμενο διάστημα στην περιοχή, το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών.

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 82 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)