ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 10:21:17μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 44
15
Ιουλίου

Τρόικα: Βαρύ πρόγραμμα σε όλα τα υπουργεία

Κατηγορία Πολιτική

Σε ... λειτουργία fast - track έχει μπει η ελληνική κυβέρνηση.

Η τρόικα βρίσκεται στη χώρα μας και ειδικά μετά τη χθεσινή συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, η ελληνική ηγεσία επικεντρώνεται στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων, θέμα - κλειδί, που θα δώσει το πράσινο φως και για άλλα θέματα όπως τα κόκκινα δάνεια ακόμη και οι φοροελαφρύνσεις.

 

Η σημερινή ημέρα έχει μια ατζέντα με πυρετώδεις και αλλεπάλληλες διαπραγματεύσεις καθώς το κλιμάκιο της τρόικας αναμένεται να επισκεφθεί τα περισσότερα υπουργεία.Συναντήσεις θα υπάρξουν και με εκπροσώπους της Τράπεζας της Ελλάδας και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών αλλά και την ΕΛΣΤΑΤ.

 

Το σημερινό πρόγραμμα των συναντήσεων της τρόικας

Αλλεπάλληλες συναντήσεις θα έχουν στο υπουργείο Οικονομικών, οι επικεφαλής της τρόικας, καθώς «επιταχύνονται» οι διαπραγματεύσεις, εν όψει της αναχώρησης των εκπροσώπων των δανειστών από την Ελλάδα την προσεχή Πέμπτη.

 

Συγκεκριμένα, θα γίνουν οι εξής συναντήσεις

Στις 11, με τον εθνικό συντονιστή για την καταπολέμηση της διαφθοράς, Ιωάννη Τέντε


Στις 12, οι επικεφαλής της τρόικας θα μετάσχουν στη συνεδρίαση του συμβουλίου για το ιδιωτικό χρέος (από ελληνικής πλευράς, μετέχουν οι υπουργοί Οικονομικών, Ανάπτυξης, Εργασίας και Δικαιοσύνης, καθώς και εκπρόσωποι της Τραπέζης της Ελλάδος και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών)


Στις 14.00, με τον υπουργό Εσωτερικών, Αργύρη Ντινόπουλο


Στις 15.00, με τον υπουργό Μεταφορών, Μιχάλη Χρυσοχοίδη


Στις 16.00, με τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση


Ενδέχεται, να ακολουθήσει (στις 18.00) συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργο Καρασμάνη, ενώ κλιμάκια των δανειστών θα μεταβούν και στην ΕΛΣΤΑΤ.

πηγή:news.gr

Διαβάστηκε 273 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα