Εκτύπωση αυτής της σελίδας
08
Σεπτεμβρίου

Τσίπρας: Να δημιουργήσουμε μία βιώσιμη ασπίδα προστασίας από την ενεργειακή κρίση και τον πληθωρισμό

Κατηγορία Πολιτική

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε σύσκεψη με παραγωγικούς και άλλους φορείς της Θεσσαλονίκης

 

Ο Αλέξης Τσίπρας άσκησε κριτική στη κυβέρνηση και ανέφερε ότι «το πιο μεγάλο θέμα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε άμεσα είναι το πώς θα δημιουργήσουμε μία βιώσιμη ασπίδα προστασίας για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις από την ενεργειακή κρίση και τον πληθωρισμό».

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε σύσκεψη με παραγωγικούς και άλλους φορείς της Θεσσαλονίκης και ανέφερε ότι «η χώρα τα τελευταία τρία χρόνια δεν αξιοποίησε δυνατότητες προκειμένου να δημιουργήσει μία ασπίδα προστασίας στη μεσαία τάξη στους πιο ευάλωτους προκειμένου να μπορέσει να είναι βιώσιμη η προοπτική , η οικονομική και η παραγωγική».

 

Παράλληλα, σημείωσε πως «τα οικονομικά δεδομένα σήμερα είναι χειρότερα από ότι ήταν πριν ένα χρόνο που συναντηθήκαμε ξανά εδώ. Τεράστια δομικά προβλήματα, εγχώριες, αλλά και οι άμεσες ξένες επενδύσεις, είναι περιορισμένες αλλά και ασήμαντες ως προς τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά».

 

«Τέσσερα χρόνια μετά την έξοδο από τα μνημόνια το 2018, μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι η χώρα συνεχίζει να βαδίζει σε ένα ασταθές μονοπάτι και η ενεργειακή κρίση έχει πυροδοτήσει μία τρομακτική πληθωριστική κρίση», είπε μεταξύ άλλων στην τοποθέτηση του.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 34 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)