ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 9:40:11μ.μ.
21
Μαρτίου

Βίτσας για κόντρα Πολάκη – Χατζηνικολάου: Ο Παύλος δεν έπρεπε να συνεχίσει στην αντιπαράθεση

Κατηγορία Πολιτική

«Με 57 νεκρούς, δεν είναι το πρόβλημα του κόσμου ότι επέστρεψε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ»

Στη διαδικτυακή κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε ο κύριος Δημήτρης Βίτσας, καθώς, όπως δήλωσε, «ο Παύλος Πολάκης πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα, όσον αφορά την πολιτική του δράση».

 

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του σταθμού Παραπολιτικά FM, ο κ. Βίτσας ανέφερε πως ο κ. Πολάκης δεν έπρεπε να συνεχίσει την αντιπαράθεση με τον κ. Χατζηνικολάου. «Είναι ένας χρήσιμος άνθρωπος. Έχει πάθος για το δημόσιο συμφέρον. Αυτό το πάθος, δεν μπορεί κάποιος να το συμψηφίσει με το γεγονός ότι έβγαλε στα ‘’μανταλάκια’’ 15 δικαστικούς και 15 δημοσιογράφους».

 

«Έχει σημασία να κατανοήσει ότι μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος», λέει ο κύριος Βίτσας για τον Παύλο Πολάκη. Στη συνέχεια, είπε πως ο κύριος Πολάκης θα έχει «μικρή επαφή με το πληκτρολόγιο κατά την προεκλογική του εκστρατεία, καθώς θα τρέχει σε πολλά χωριά των Χανίων», όπου είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Το σχόλιο του κυρίου Βίτσα για τις δημοσκοπήσεις

 

Όσον αφορά το υψηλό ποσοστό των αδιευκρίνιστων ψήφων που φαίνεται στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ο κύριος Βίτσας τόνισε πως «ξέρουμε πάρα πολύ καλά πως τα πάντα διευκρινίζονται στις εκλογές. Η απόσταση που κρατά ένα κομμάτι του κόσμου από το πολιτικό σύστημα μας προβληματίζει, γιατί απογοητεύεται από τον τρόπο που οι πολιτικές δυνάμεις λειτουργούν».

 

«Όταν έχεις 57 νεκρούς και ανοιχτό το θέμα, δεν είναι το πρόβλημα του κόσμου ότι επέστρεψε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης», ανέφερε ο ίδιος.

 

«Υπάρχει ένα ζήτημα που πρέπει να επιμείνουμε, αυτό των προγραμματικών θέσεων. Δηλαδή να πούμε ποια είναι η θέση μας για το χρηματοπιστωτικό σύστημα, πρέπει να μπει μια μεγάλη συστημική τράπεζα υπό δημόσιο έλεγχο, «κρατικοποίηση» με μια έννοια, ώστε να μπορεί η κυβέρνηση σε αυτή τη δύσκολή εποχή που το χρήμα συνεχώς ακριβαίνει να παίξει ένα ρόλο με τα επιτόκια και να πιέσει και τις άλλες ιδιωτικές τράπεζες; Πρέπει να υπάρξει ένα καθολικό πρόγραμμα βελτίωσης του σιδηροδρόμου και πολύ περισσότερο πως θα έχουμε ένα σύγχρονο και δίκαιο δημοκρατικό κράτος; Αυτό είναι το βασικό ερώτημα»», κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

 

 

 

Διαβάστηκε 27 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα