ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 3:23:59π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 49
05
Αυγούστου

Βλαχογιάννης: Να τιμωρηθούν όσοι έκαναν λάθη στον ΕΝΦΙΑ

Κατηγορία Πολιτική

Να τιμωρηθούν παραδειγματικά αυτοί που έκαναν λάθη στον ΕΝΦΙΑ ζήτησε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης τονίζοντας ότι εδώ και ένα χρόνο θα μπορούσε το υπουργείο οικονομικών να διορθώσει τις αδικίες.

Αναφερόμενος στα μεγάλα λάθη στα χωριά των Τρικάλων υπογράμμισε ότι έκανε παρέμβαση στο υπουργείο οικονομικών και περιμένει να υπάρξει διόρθωση.

 

Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα αγρότη από τους Γόμφους Τρικάλων που καλείται να πληρώσει 3.900 ευρώ ΕΝΦΙΑ για αγροικία 50 τ.μ. που βρίσκεται μέσα σε οικόπεδο 1 στρέμματος. Στον Άγιο Προκόπιο Τρικάλων (χωριό μερικών δεκάδων κατοίκων) παλιό σπίτι 40 τ.μ. εμφανίζεται με... αντικειμενική αξία 38.000 ευρώ (... έναντι 8.000 ευρώ πέρυσι!).

 

Κι όλα αυτά όταν το παράδειγμα που φέρνει το ίδιο το TAXIS αναφέρει πως για ένα διαμέρισμα 200 τ.μ. στην Εκάλη ο ΕΝΦΙΑ είναι μόλις 1.400 ευρώ, όπως αναφέρει το trikalavoice.gr.

 

Οι Τρικαλινοί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, είναι ανάστατοι και μάλιστα ήδη έγινε παρέμβαση μέσα στο Σαββατοκύριακο στο αρμόδιο υπουργείο Οικονομικών από τον βουλευτή της ΝΔ, Ηλία Βλαχογιάννη.

 


πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστηκε 214 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα