ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 11:00:26μ.μ.
22
Μαΐου

Ζωή Κωνσταντοπούλου για εκλογές: Έγινε η αρχή και πάμε να αυξήσουμε δυνάμεις

Κατηγορία Πολιτική

«Θα συγκροτήσουμε το υπόδειγμα της αντιπολίτευσης που λείπει»

Η «Πλεύση Ελευθερίας» έμεινε για λίγους ψήφους εκτός Βουλής και η πρόεδρος του κόμματος Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε πως όχι μόνο δεν πτοείται από το αποτέλεσμα των εκλογών, αντιθέτως θα δώσει μάχη να αυξήσει τα ποσοστά της παράταξης της.

 

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Live News» και είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο ότι «έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι στις επόμενες εκλογές, ότι αυτό που δεν επιτευχθεί, θα το καταφέρουμε με την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου. Έγινε η αρχή και πάμε να αυξήσουμε δυνάμεις».

 

«Θεωρώ ότι είμαστε στο 3% και πάμε να το διπλασιάσουμε», είπε και πρόσθεσε πως «δεν βλέπω τους ανθρώπους ως δεξαμενές, που τους παίρνουμε από ένα μαντρί, για ένα άλλο μαντρί. Εμείς απευθυνόμαστε ανοιχτά στην κοινωνία, για αυτό δε λέμε ότι κοιτάμε αριστερά ή δεξιά, αλλά ότι κοιτάμε μπροστά».

 

«Η κοινωνία δεν είχε υπεράσπιση»


Στη συνέχεια, η κα.Κωνσταντοπούλου δήλωσε πως «πηγαίνουμε κυρίως για να συγκροτήσουμε το υπόδειγμα της αντιπολίτευσης που λείπει. Εγώ αισθάνομαι ότι όλα αυτά τα χρόνια η κοινωνία δεν είχε υπεράσπιση. Εμείς απευθυνόμαστε ανοιχτά στην κοινωνία και για αυτό λέμε ότι δεν κοιτάμε ούτε δεξιά ούτε αριστερά».

 

Επίσης, ερωτώμενη για τα χαμηλά ποσοστά που συγκέντρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι «δεν θα σχολιάσω κάτι που καταρρέει, την ώρα που φάνηκε ότι δεν στάθηκε στο ύψος των προσδοκιών. Μέσα στη Βουλή δεν υπήρχε αντιπολίτευση».

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

 

 

Διαβάστηκε 40 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα