ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024 - 3:38:55μ.μ.
16
Ιουνίου

Οι περισσότεροι άνθρωποι μιλούν στον εαυτό τους. Το σημαντικότερο όμως δεν είναι πόσο συχνά το κάνουν, αλλά τι του λένε.

15
Ιουνίου

Αν και θεωρείται μια ακίνδυνη συνήθεια, μπορεί να έχει επιπτώσεις τόσο στη σωματική όσο και στη ψυχική υγεία

14
Ιουνίου

Η ανασφάλεια, που προκύπτει από ένα αίσθημα ανεπάρκειας λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης, μπορεί να σας κάνει να αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας, τα ένστικτά σας και τις σχέσεις σας. Δυσκολεύεστε πρώτα απ’ όλα να πιστέψετε στον εαυτό σας και στη συνέχεια να εμπιστευτείτε τους άλλους.

13
Ιουνίου
12
Ιουνίου

Ως κύριο συστατικό των συνδετικών ιστών, το κολλαγόνο είναι η πιο άφθονη και μία από τις πιο σημαντικές πρωτεΐνες στο σώμα μας

11
Ιουνίου

Εναλλάσσοντας ημέρες υψηλής πρόσληψης υδατανθράκων με ημέρες χαμηλής πρόσληψης, χρησιμοποιείτε τις μεταβολικές διεργασίες του σώματος για καύση λίπους και διαχείριση του βάρους.

10
Ιουνίου

Η πεμπρολιζουμάμπη τριπλασιάζει τις πιθανότητες επιβίωσης για το 10-15% των ασθενών που έχουν συγκεκριμένα γενετικά χαρακτηριστικά, σύμφωνα με νέα έρευνα

09
Ιουνίου

Από όλα τα πράγματα για τα οποία μαλώνουν τα ζευγάρια, ο τρόπος με τον οποίο θα μοιραστούν τις δουλειές του σπιτιού είναι συνήθως ένα από τα κυριότερα.

08
Ιουνίου

Ο καφές μανιταριών έχει γίνει γνωστός ως μία πιο υγιεινή εναλλακτική λύση σε σχέση με τον κανονικό καφέ, καθώς τα φαρμακευτικά εκχυλίσματα μανιταριών προσφέρουν πρόσθετα οφέλη για την υγεία.

07
Ιουνίου

Η έγκαιρη διάγνωση είναι ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού

07
Ιουνίου

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής χαρακτηρίζεται από συνεχείς απαιτήσεις και ακατάπαυστη δραστηριότητα, που πολλές φορές μας οδηγούν σε εξάντληση.

06
Ιουνίου

Δεν χρειάζεται να παίρνετε συμπληρώματα όταν υπάρχουν τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε μελατονίνη, η κατανάλωση των οποίων αυξάνει τα επίπεδα μελατονίνης στον οργανισμό και είναι εξίσου αποτελεσματικά.

04
Ιουνίου

Η μακροζωία δεν έχει κανένα νόημα εάν το σώμα μας δεν είναι λειτουργικό

03
Ιουνίου

Δεν είναι μόνο τα ληγμένα τρόφιμα που πρέπει οπωσδήποτε να πετάξετε από το ψυγείο σας. Σκεφτείτε μήπως ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε και από κάποιες ανθυγιεινές τροφές.

02
Ιουνίου

Δείτε πώς μπορείτε να τις εντάξετε στη διατροφή σας αποφεύγοντας τα πεπτικά προβλήματα

01
Ιουνίου

Έχετε αναρωτηθεί πώς όσοι απατούν τον σύντροφό τους, δικαιολογούν αυτή την πράξη στον εαυτό τους; Ανακαλύψτε τη διαδικασία της ηθικής αποδέσμευσης

31
Μαΐου

Ο καπνός του τσιγάρου περιέχει περισσότερες από 4.000 βλαπτικές χημικές ουσίες, με σημαντική επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό.

Σελίδα 1 από 585

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα