ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 5:18:25μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
01
Νοεμβρίου

4 κριτήρια για να επιλέξετε γυμναστήριο

Κατηγορία Fitness

Αν το έχετε αποφασίσει και επιθυμείτε να γραφτείτε σε ένα γυμναστήριο για να φτιάξετε τη φόρμα σας,

η επιλογή δεν είναι εύκολη. 4 κριτήρια ίσως βοηθήσουν.

 

1. Η τοποθεσία του γυμναστηρίου
Αντίθετα με το τι λέγεται, η τιμή του γυμναστηρίου δεν είναι το πρώτο κριτήριο για να το επιλέξει κάποιος. Το βασικό κριτήριο είναι να βρίσκεται δίπλα στο σπίτι ή στο γραφείο. Κι αυτό γιατί η επιθυμία για γυμναστική σταματάει με το χρόνο, αν μεσολαβεί μετακίνηση. Ερευνες δείχνουν ότι ένας στους τέσσερις εγκαταλείπει το γυμναστήριο μετά από 3-4 μήνες.

 


2. Τα ωράρια
Είναι άχρηστο να γραφεί κάποιος σε ένα γυμναστήριο αν τα ωράρια δεν είναι γενναιόδωρα και δεν ταιριάζουν στην δική του καθημερινότητα. Είναι κρίσιμο το γυμναστήριο να ανοίγει νωρίς και να κλείνει αργά το βράδυ, ώστε να εξυπηρετεί τα άτομα που δεν έχουν χρόνο και εργάζονται.

 

3. Η τιμή
Το να γραφεί κάποιος σε ένα γυμναστήριο είναι μια επένδυση. Αυτό δεν είναι βέβαια λόγος για να απογυμνώσει κάποιος τον λογαριασμό του. Ρωτήστε προσεκτικά πόσο κοστίζει η εγγραφή, αν υπάρχουν επιβαρύνσεις για κάποια μαθήματα, πόσα ομαδικά δικαιούστε. Υπάρχουν πολλές παράμετροι για να υπολογίσει κάποιος αν ένα γυμναστήριο είναι ακριβό ή όχι. Είναι σημαντικό επίσης να συνυπολογίσετε τους βοηθητικούς χώρας, όπως δυνατότητα για ντους, καφέ κλπ.

 

4. Επωφεληθείτε από μια δοκιμαστική επίσκεψη
Μπορείτε να κάνετε δοκιμαστικά μαθήματα σε διάφορα γυμναστήρια πριν αποφασίσετε. Αυτό είναι σίγουρα δωρεάν και αποτελεί έναν καλό τρόπο για να βεβαιωθείτε για την επιλογή σας. Δοκιμάστε τα όργανα, την ποιότητα των γυμναστών, τα δοκιμαστήρια, την υγιεινή των χώρων. Ολα μετράνε στο χρόνο.

 

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 95 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα