×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
04
Μαρτίου

Ακολουθήστε τα σωστά βήματα για να μην κρυολογήσετε ποτέ ξανά

Κατηγορία Fitness

Ενισχύστε με έξυπνους τρόπους το ανοσοποιητικό σας σύστημα . Συγκεκριμένα ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και σίγουρα θα προστατευτείτε από το κρυολόγημα. Μπορείτε να κάνετε καθημερινά αυτά τα απλά πράγματα.

Φάτε πράσινα λαχανικά.Τα πράσινα λαχανικά είναι πλούσια σε βιταμίνες οι οποίες ενισχύουν και το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

 

Τρέξτε καθημερινά για λίγα λεπτά.Η κίνηση βοηθά στη διατήρηση της καλή κατάστασης του οργανισμού σας και τον κάνει πιο γερό απέναντι στις ιώσεις που τον απειλούν. Περπατήστε με έντονο βάδισμα τη επιλέξτε το τρέξιμο αρκεί να το κάνετε συστηματικά 3 με 4 φορές την εβδομάδα.

 

Κοιμηθείτε νωρίς. Ο ύπνος είναι απαραίτητος για τη σωματική ανάπαυλα. Παράλληλα έρευνες έχουν καταδείξει τη σημασία του ύπνου για την υγεία του ανθρώπου αφού οι άνθρωποι που κοιμούνται περισσότερο έχουν πιο δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα. Άρα λοιπόν, όταν κοιμάστε τουλάχιστον οκτώ ώρες κάθε βράδυ αποκτάτε μεγαλύτερη αντοχή στον ιό.

 

Επιλέξτε το πράσινο τσάι.Το πράσινο τσάι έχει συσχετιστεί με την καλή υγεία, λόγω του υψηλού επίπεδου σε συγκεκριμένα αντιοξειδωτικά που έχει, τα οποία ονομάζονται φλαβονοειδή.

 

Εφαρμόστε τους κανόνες υγιεινής.Το πλύσιμο των χεριών σας είναι αυτό που θα σας προστατέψει από τις ιώσεις. Πλύνετε τα χέρια προσεκτικά πολλές φορές την ημέρα πριν από το φαγητό, πριν από την προετοιμασία του, μετά την τουαλέτα κατ τη διάρκεια της εργασίας σας και προσπαθήστε να μην φέρνετε τα χέρια σας σε επαφή με τα μάτια ή το στόμα.

 

 

πηγή: govastileto.gr

Διαβάστηκε 145 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)