ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 1:19:00μ.μ.
08
Απριλίου

Αποκτήστε γραμμωμένο κορμί με skinnylates

Κατηγορία Fitness

Όταν το πιλάτες συνδυάστηκε με αεροβικές ασκήσεις, τότε δημιουργήθηκε ένα πρόγραμμα εκγύμνασης που υπόσχεται να ενεργοποιήσει το μεταβολισμό, να βοηθήσει στη μείωση του τοπικού λίπους, να χαρίσει ευλυγισία και αντοχή.

H Έιμι Κάντι, πιστοποιημένη δασκάλα πιλάτες και χορογράφος από την Καλιφόρνια, σύστησε για πρώτη φορά -αρχικά στα μέλη του γυμναστηρίου της- το skinnylates. Η ίδια δημιούργησε το συγκεκριμένο προπονητικό πρόγραμμα ύστερα από προσωπική παρατήρηση, με βάση τις ανάγκες των αθλουμένων, αξιοποιώντας την πείρα της, που μετρά πάνω από μία δεκαετία.

 

Για τι πράγμα μιλάμε όμως; Πρόκειται για μια μέθοδο που συνδυάζει τεχνικές πιλάτες και «διαλειμματική» προπόνηση (εναλλαγές αεροβικών ασκήσεων υψηλής και χαμηλής έντασης καθορισμένης διάρκειας). Σκοπός της είναι η επιτάχυνση του μεταβολισμού, η αύξηση της αντοχής, η απώλεια βάρους και η ανάπτυξη των μυών χωρίς να αποκτούν υπερβολικό όγκο.

 

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα του skinnylates είναι η εξοικονόμηση χρόνου, καθώς μέσα σε 45' γυμναστικής επιτυγχάνεται ουσιαστικά ενδυνάμωση και αδυνάτισμα. Παράλληλα, μειώνονται οι πιθανότητες τραυματισμού, αφού οι ασκήσεις πιλάτες βοηθούν στην ευλυγισία, στην ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης, αλλά και στη συγκέντρωση.

 

Με στόχο να βγάλει τη μέθοδό της εκτός γυμναστηρίου και να την κάνει προσιτή σε όλους, η Έιμι Κάντι κυκλοφόρησε το DVD Skinnylates: Lean, Strong and Healthy For Life (Skinnylates: Αδύνατοι, δυνατοί και υγιείς για μια ζωή).

 

 

 

 

πηγή: elle.gr

embed video plugin powered by Union Development
Διαβάστηκε 129 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα