ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 5:53:11μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
19
Μαΐου

Αποκτήστε τέλειες γάμπες μόνο με 4 ασκήσεις

Κατηγορία Fitness

Eάν κάτι φαίνεται από το σώμα μας όταν φοράμε ένα φόρεμα, είναι οι γάμπες μας, … Άσχετα όμως από τι φαίνεται και τι όχι, μια ωραία καλογυμνασμένη γάμπα είναι πολύ σέξι σε μια γυναίκα.

Διαβάστε τις παρακάτω ασκήσεις για καλογυμνασμένες και σέξι γάμπες.

 

Άσκηση 1


καθίστε στην άκρη μίας καρέκλας και ακουμπήστε τα πόδια σας στο έδαφος. Από τη θέση αυτή ανασηκώστε τις φτέρνες και ρίξτε όλο το βάρος στο σημείου του μαξιλαριού του πέλματος και των δαχτύλων. Ύστερα, κάντε μερικές πιέσεις μετατοπίζοντας το βάρος. Τρία σετ των 15 επαναλήψεων είναι αρκετά.

 

fitness1


Άσκηση 2


Σταθείτε όρθια με τα πόδια παράλληλα και τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα. Από τη θέση αυτή σταυρώστε τα χέρια μπροστά από το στήθος ακουμπώντας τους ώμους σας ή απλά να τα έχετε κάτω, χαλαρά. Σηκώστε τις φτέρνες σας από το πάτωμα και μείνετε στη θέση αυτή για 15 δευτερόλεπτα. Ακουμπήστε τις ξανά στο πάτωμα και επανάλαβε το για 10 φορές.

 

fitness2


Άσκηση 3


Σκεφτείτε μια νοητή ευθεία γραμμή στο πάτωμα και σταθείτε με το ένα πόδι από τη μία πλευρά της και το άλλο από την άλλη. Ξεκινήστε να περπατάτε χιαστί περνώντας το αριστερό σας πόδι στη δεξιά πλευρά της γραμμής και το δεξί στην αριστερή. Φροντίστε να περπατάτε αργά πατώντας πρώτα καλά στις φτέρνες και ολοκληρώνοντας τα βήματά σας στις μύτες των ποδιών. Κάντε 4 σετ, το καθένα από τα οποία πρέπει να περιλαμβάνει 6 βήματα για κάθε πόδι.

 

fitness3


Άσκηση 4


Σταθείτε στην άκρη ενός σκαλιού με τις άκρες των πελμάτων. Από τη θέση αυτή κάντε μερικές μικρές πιέσεις προς τα κάτω ρίχνοντας όλο το βάρος σας στις φτέρνες. Με είκοσι έως τριάντα επαναλήψεις είστε μια χαρά.

 

fitness4

 


Πηγή: govastileto.gr

Διαβάστηκε 168 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα