ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Κυριακή, 19 Μαΐου 2024 - 9:53:21π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
23
Μαΐου

Αυτά είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε για τους κοιλιακούς

Κατηγορία Fitness

Οι κοιλιακοί μύες είναι σαν οποιοδήποτε άλλο μυ του σώματός μας, άρα θα πρέπει να τους γυμνάζετε με τον ίδιο τρόπο που θα γυμνάζατε, για παράδειγμα, τους δικεφάλους σας ή το στήθος σας. Αυτό σημαίνει προπόνηση ενδυνάμωσης 2-3 φορές την εβδομάδα, με ξεκούραση ενδιάμεσα και ποικιλία ασκήσεων ώστε να εστιάσετε σε διαφορετικές περιοχές τις κοιλιάς.

Σημασία επίσης δεν έχουν οι αμέτρητες επαναλήψεις των σετ για την συγκεκριμένη περιοχή, αλλά η σωστή αναπνοή και τεχνική. Εκτελέστε αργά και συγκεντρωθείτε στην σωστή εκτέλεση. Δεν χρειάζεστε ειδικό εξοπλισμό για να γυμνάσετε τους κοιλιακούς σας. Μπορείτε να κάνετε μια ποικιλία ασκήσεων με το βάρος του σώματός σας ή με μια μεγάλη μπάλα, γιατί ενεργοποιεί μύες που με τα μηχανήματα κοιλιακών δεν θα μπορούσαν να γυμναστούν.

 

Τέλος, καλό είναι να έχουμε υπόψιν μας πως η ηλικία, τα γονίδια, το φύλο, επηρεάζουν την όψη του σωματότυπου. Ακόμη και οι αθλητές ή τα μοντέλα δεν έχουν πάντοτε την πιο επίπεδη και με τον ίδιο τρόπο γραμμωμένη κοιλιά. Οι γυναίκες τείνουν να αποθηκεύουν λίπος στο κάτω μέρος της κοιλιάς, με αποτέλεσμα να υποφέρουν από πρηξίματα και άλλα. Μπορείτε να κάνετε ασκήσεις και να μειώσετε το λίπος αλλά δεν μπορείτε να επιλέξετε σε ποια περιοχή του σώματος θα το χάσετε. Σε πολλές γυναίκες ακόμη και με ειδικές ασκήσεις για το κάτω μέρος της κοιλιάς και στερητικές δίαιτες (που δεν συνιστούμε, φυσικά) η όψη των κάτω κοιλιακών είναι πιο στρογγυλή και προς τα έξω. Αυτό δεν είναι απαραίτητα λίπος, οφείλεται απλά στη φυσιολογία του σώματός μας.

Πηγή:queen.gr

Διαβάστηκε 402 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα