ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 - 7:02:09μ.μ.

banner468x60

01
Μαρτίου

Είναι δυνατόν να πάρετε βάρος, ενώ κάνετε γυμναστική

Κατηγορία Fitness

Το ένα τέταρτο εκείνων που πηγαίνουν στο γυμναστήριο αναφέρουν ότι αντί να χάνουν βάρος, όταν ξεκινούν να ασκούνται, παίρνουν κιλά.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όσοι ξεκινούν γυμναστική, συνηθίζουν να «κερνούν» τον εαυτό τους μερικές λιχουδιές αμέσως μετά την άσκηση.

 

Η έρευνα που επικαλείται η MailOnline βρήκε ότι το 39% των ανθρώπων καίνε ίσα ίσα 300 θερμίδες κάθε φορά που επισκέπτονται το γυμναστήριο, με αποτέλεσμα κάθε φορά που τσιμπολογούν μετά να καταναλώνουν πολύ περισσότερες.

 

Αυτό συμβαίνει γιατί, όπως ανέφεραν, νιώθουν ένα «αίσθημα εφησυχασμού», κάτι που τους οδηγεί στο να παρεκτρέπονται και να αλλάζουν τις διατροφικές τους συνήθειες.

 

Στην έρευνα συμμετείχαν 1.000 άτομα που πηγαίνουν στο γυμναστήριο και οι οποίοι ρωτήθηκαν για τις διατροφικές τους συνήθειες.

 

Βάσει αυτής, το 26% των ανθρώπων που εγγράφονται σε ένα γυμναστήριο τελικά βάζουν βάρος, αφότου ξεκινήσουν να ασκούνται.

 

Το 49% ανέφερε ότι το βάρος του παρέμεινε το ίδιο ενώ ένα 27% ότι έχασε κιλά.Κατά μέσο όρο πήγαιναν στο γυμναστήριο τρεις με τέσσερις φορές για περίπου 40 λεπτά ή μία ώρα.

 

Ένας ακόμη λόγος για τον οποίο κάποιοι παίρνουν βάρος, αντί να χάνουν, αφού γραφτούν σε κάποιο γυμναστήριο είναι ότι «ανοίγει» η όρεξή τους. Το 53% των ερωτηθέντων ανέφερε ότι οι ασκήσεις τους έκαναν να έχουν περισσότερη όρεξη.

 

 

πηγή: govastileto.gr

Διαβάστηκε 145 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα