ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 10:59:01π.μ.
26
Ιανουαρίου

Ένα διαφορετικό πρόγραμμα γυμναστικής με πετσέτα

Κατηγορία Fitness

Δεν χρειάζονται όμως έξοδα για να γυμναστεί κάποιος. Αρκεί και κάτι ιδιαίτερα απλό και φτηνό, που δεν λείπει από κανένα σπίτι: η πετσέτα.

Ο Μπραντ Λόιντ, ένας personal trainer στη Νέα Υόρκη έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα γυμναστικής, χρησιμοποιώντας απλά δύο πετσέτες. Ουσιαστικά επανειλημμένα «γλιστρά» κανείς με την πετσέτα στα χέρια ή τα πόδια του, για να ενεργοποιήσει συγκεκριμένες μυικές ομάδες.

 

«Το αποτέλεσμα είναι ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης για όλο το σώμα, που βελτιώνει την ευλυγισία και τον έλεγχο της κίνησης και τονώνει τους μύες», εξήγησε ο Λόιντ στο Mashable. Σύμφωνα με τον ίδιο, η τακτική άσκηση με αυτό τον τρόπο βελτιώνει και τη στάση του σώματος.

 

Δεν πρόκειται για «εύκολο» πρόγραμμα, αλλά ο Λόιντ έχει δημιουργήσει παραλλαγές ίδιων ασκήσεων για αρχάριους και προχωρημένους και με την απαραίτητη «προσήλωση» και άφθονο ιδρώτα, μπορεί να δει κάποιος αποτελέσματα.

 

Δείτε μερικές ασκήσεις:

 

loyd.25.1.1

 

loyd.25.1.5

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 122 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα