ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 8:30:54μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
14
Ιουνίου

Εσύ ποιο extreme sport θα διαλέξεις το καλοκαίρι

Κατηγορία Fitness

Οι outodoor δράσεις είναι πιο διαδεδομένες το καλοκαίρι και όπως είναι φυσικό οι περισσότερες είναι θαλάσσιες!

Το καλοκαίρι, απαλλαγμένος από τα πολλά ρούχα μπορείς να δοκιμάσεις μια σειρά από θαλάσσια σπορ και όχι μόνο.

 

Είτε στη θάλασσα, είτε στο βουνό, σε ποτάμι υπάρχουν διάφορα σπορ που μπορείς να κάνεις. Τα πλέον extreme που μπορούν να σου προσφέρουν την ένταση και την άσκηση που θέλεις είναι τα εξής:

 

Θαλάσσιο σκι

Το θαλάσσιο σκι κανονικά λέγετε water ski και γίνεται κυρίως στις λίμνες, αλλά και στη θάλασσα είναι το ίδιο συναρπαστικό με τον κυματισμό να δυσκολεύει την κατάσταση. Σ’ αυτό το άθλημα όλα εξαρτώνται από το πόσο καλά μπορείς να κρατήσεις την ισορροπία σου. Είναι ένα από τα εύκολα αθλήματα όσο αφορά το νερό και μπορεί να το κάνει σχεδόν οποιοσδήποτε. Αρκεί να κρατάς γερά τη λαβή και να μπορείς να ελίσσεσαι με τα κύματα!

 

Σέρφ

Σίγουρα είναι το πιο διάσημο άθλημα του νερού, όμως είναι και το πιο επικίνδυνο επίσης. Χρειάζονται πολλά μαθήματα και χρόνια εμπειρίας για να καταφέρεις να «δαμάζεις» τα κύματα. Στη χώρα μας υπάρχουν ακτές που έχουν έντονο κυματισμό και προσφέρονται για θαλάσσιο σκι, αλλά κακά τα ψέματα, είναι ζόρικο να μάθεις να ισορροπείς στη σανίδα.

extreme summer sports 03

Kitesurf

Είδος ιστιοπλοΐας για ριψοκίνδυνους τύπους! Ένα πανί που λειτουργεί σαν αλεξίπτωτο, μια σανίδα του σερφ και ο αθλητής που προσπαθεί να το χειριστεί, να τιθασεύσει τον άνεμο για να μην τον σηκώσει και αυτόν!!! Αν το κάνεις καλά, αναπτύσσει τρελές ταχύτητες αλλά θέλει προσοχή!

 

Τζετ σκι

Αρκεί να ξέρεις να καβαλάς μηχανάκι… αλλά και να μην ξέρεις είναι πιο εύκολο και μπορεί να πάς ένα τζετ σκι. Το συγκεκριμένο άθλημα δεν απαιτεί πολλές δεξιότητες. Είναι σαν να οδηγείς μοτοσικλέτα μέσα στο νερό!

 

Καταδύσεις

Κάνοντας αυτό το άθλημα μπορείς να ανακαλύψεις τον όμορφο αλλα και επικίνδυνο κόσμο του βυθού. Χρειάζονται βεβαία χρόνια εκπαίδευσης για να μπορεί κάποιος να αντέξει την πίεση του νερού. Αλλά αν τα καταφέρει, θα έχει την ευκαιρία να δει πράγματα που λίγοι έχουν δει στη ζωή τους!

extreme summer sports 04

Canoeing

Το Canoeing είναι ένα από τα «ήσυχα» αθλήματα του νερού, αν το αρμενίζεις σε ήσυχα νερά. Το Cano είναι βασικά μια μικρή βαρκούλα. Το μόνο που πρέπει να ξέρεις είναι πώς να κάνεις κουπί!

 

 

πηγή: ifitnessbook.com

Διαβάστηκε 98 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα