ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024 - 4:02:17π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 44
05
Ιουλίου

Ιδανικό μέσο αποθεραπείας

 

Αναφέροντας τη λέξη μασάζ ο νους πολλών ταξιδεύει σε στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης. Ωστόσο, το μασάζ θεωρείται για πολλούς απαραίτητο συμπλήρωμα σε μια καλή γυμναστική.

 

Μπορεί να αποτελέσει ένα ιδανικό μέσο αποθεραπείας και αποκατάστασης μετά από συνεχόμενη γυμναστική για τον κάθε αθλητή η αθλούμενο, προσφέροντας γενική χαλάρωση του σώματος.

 

Καλό θα ήταν αν μπορούμε οικονομικά και θέλουμε, να κάνουμε μασάζ 1 φορά στις 10 μέρες περίπου. Θα νιώσουμε πολύ διαφορετικά με τον εαυτό μας.

 

Συνίσταται σε αθλητές κάθε επιπέδου και ικανότητας, οποιουδήποτε σπορ, γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένα στοιχείο υποστήριξης για το σώμα στην προπόνησή και σαν προφύλαξη ενάντια στα μυϊκά τραύματα.

 

Σύμφωνα μάλιστα με σχετική έρευνα που έγινε, το να κάνουμε μασάζ στους κουρασμένους μύες μας, μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης φλεγμονών σε κυτταρικό επίπεδο και προωθεί την ανάπτυξη νέων μιτοχονδρίων που παράγουν δύναμη στους σκελετικούς μύες.

 

Το μασάζ κρατάει τους μύες σε καλή κατάσταση έτσι ώστε να είναι σε θέση να αποδίδουν όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα.

πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 324 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα