ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 2:51:21μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
10
Ιουνίου

Γυμναστική για τεμπέλες -Τα 5 κόλπα για να μείνετε fit

Κατηγορία Fitness

Με το άκουσμα της λέξης «γυμναστική», κάποιοι ενθουσιάζονται και άλλοι κάνουν πως δεν άκουσαν καλά.

Για τους δεύτερους, είναι γνωστό πως η εκγύμναση κάνει καλό σε σώμα και πνεύμα, ωστόσο, δεν είναι διατεθειμένοι να βρεθούν στο γυμναστήριο.

 

Ακόμα και αν έχουν κάνει εγγραφή, μπορούν να βρουν δεκάδες δικαιολογίες για να μην πάνε. «Ααα κάνει κρύο ή ζέστη», «δεν μπορώ σήμερα, είμαι πτώμα» και ένα σωρό άλλες ευφάνταστες προτάσεις. Ολα αυτά, επειδή απλά βαριούνται.

 

Με το καλοκαιράκι να είναι, όμως, μια ανάσα μακριά, ακόμα και τα κορίτσια που δεν θέλουν να γυμναστούν θέλουν να γίνουν πιο fit, χωρίς να χρειάζεται να τρέξουν στον διάδρομο.

 

Τα πράγματα είναι απλά, αρκεί να υπάρχει πρόγραμμα.

 

Η μέθοδος του 10
Κάντε 10 των: 10 push ups και ισάριθμων καθισμάτων μέσα στη μέρα. Δεν χρειάζεται να είναι συνεχόμενα τα σετ, αλλά όταν έχετε χρόνο.

 

Ορθιοι κάθε μία ώρα
Εχουν χιλιογραφτεί έρευνες για το ότι η καθιστική ζωή δεν κάνει καλό στην υγεία. Οταν, λοιπόν, βρίσκεστε όλη μέρα μπροστά σε έναν υπολογιστή, το μόνο που κάνετε είναι να επιβαρύνετε τα μάτια αλλά και όλο το σώμα σας. Φτάνει πια! Ανά μία ώρα καλό θα ήταν να σηκώνεστε και να περπατάτε. Φτιάξτε καφέ, πηγαίνετε μέχρι την τουαλέτα ή απλά κάντε μία βόλτα μέχρι τον διάδρομο.

 

Περπατήστε για τουλάχιστον 20 λεπτά
Μπορεί να μην έχετε χρόνο για γυμναστήριο, ωστόσο, σίγουρα μπορείτε να βρείτε 20 λεπτά μέσα στην ημέρα σας για να περπατήσετε. Τώρα που ο καιρός ανοίγει τι καλύτερο από μια βολτίτσα στο κοντινό πάρκο ή παραλία. Αν έχετε και σκύλο τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα!

 

Κάντε σεξ
Ερευνα του Πανεπιστημίου Κεμπέκ στον Καναδά έδειξε πως η σεξουαλική δραστηριότητα είναι εξίσου αποτελεσματική με ασκήσεις μέτριας έντασης. Αντί λοιπόν για γυμναστήριο, πηγαίνετε στο κρεβάτι. Ετσι, θα έρθετε και πιο κοντά με το έτερον σας ήμισυ.

 

Κάντε ασκήσεις στις διαφημίσεις
Push ups, καθίσματα, προβολές ακόμα και σχοινάκι. Την ώρα που παρακολουθείτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα στην τηλεόραση, εκμεταλλευτείτε τις διαφημίσεις, κάνοντας κάτι από τα παραπάνω. Αφήστε το παγωτό στο ψυγείο και πιάστε το σχοινάκι!

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 147 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα