ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 3:49:25π.μ.
08
Μαρτίου

Ηula hoop για να γυμνάσεις ώμους, γοφούς, πόδια και μέση

Κατηγορία Fitness

Βγάζουμε τα παιδικά μας παιχνίδια από το πατάρι και αρχίζουμε να γυμναζόμαστε μαζί τους. Το hula hoop μπορεί να γυμνάσει όχι μόνο ένα σημείο αλλά ολόκληρο το σώμα μας.

Τόνωσε τους ώμους Δώσε σχήμα στους ώμους και το στήθος. Πέρασε την στεφάνη γύρω από τους ώμους και αρχίστε να κινείς το πάνω μέρος του σώματος κυκλικά. Η συγκεκριμένη άσκηση δεν βοηθάει μόνο στην απώλεια βάρους στην περιοχή, αλλά συγχρόνως τονώνει τους μύες, ενώ η κυκλική κίνηση του σώματος βοηθάει στην εκγύμναση και των κοιλιακών.

 

Για τέλειους γοφούς Τοποθέτησε τη στεφάνη γύρω από τη μέση και ξεκίνησε τις κυκλικές κινήσεις, αυξάνοντας σταδιακά την ένταση και την ταχύτητα. Κάνε ένα διάλειμμα και επανάλαβε μέχρι να ολοκληρώσεις 3-4 λεπτά άσκησης.

 

Γραμμωμένα πόδια Ξάπλωσε στο πάτωμα και σήκωσε το ένα πόδι ψηλά και ελαφρώς λυγισμένο. Πέρααε σ’ αυτό την στεφάνη και ξεκίνα να κάνεις κυκλικές κινήσεις, αυξάνοντας σταδιακά την ταχύτητα. Δύο με τρία λεπτά είναι αρκετά για να τονώσεις τους μύες στα πόδια.

 

Λεπτή μέση Η μέση καθορίζει την εικόνα της σιλουέτας συνολικά. Ένα αδύνατο σώμα με περιττούς πόντους στην περιοχή της μέσης δεν είναι ό,τι καλύτερο. Το hula hoop με την κλασική κίνηση της στεφάνης γύρω από τη μέση, υπόσχεται την απώλεια πόντων από την περιοχή.

 

 

πηγή: govastileto.gr

Διαβάστηκε 134 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα