ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 2:50:39μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
06
Μαΐου

Οι νέες τάσεις στη γυμναστική που θα σας ενθουσιάσουν

Κατηγορία Fitness

Οι νέες τάσεις στη γυμναστική που θα σας ενθουσιάσουν

1. ClassPass


Το ClassPass δεν είναι άσκηση, αλλά μια εφαρμογή και ιστοσελίδα που αλλάζει τον κόσμο του γυμναστηρίου. Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 30 πόλεις.
Οι συνδρομητές πληρώνουν 99 δολάρια το μήνα για να είναι σε θέση να παρακολουθήσουν τάξεις σε δεκάδες κέντρα σωματικής άσκησης σε κάποια πόλη, όπως π.χ. η Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο. Η εταιρεία εξασφαλίζει για τα μέλη της μαζικές εκπτώσεις από τους παρόχους των προγραμμάτων, σε αντάλλαγμα για τους νέους πελάτες που τους προσφέρει.
H Παγιάλ Καντάκια, συνιδρύτρια της ClassPass, της υπηρεσίας μηνιαίας συνδρομής για προγράμματα fitness, λέει: «Κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι η άσκηση δεν είναι ευχάριστη, αλλά εμείς την κάνουμε ευχάριστη και έτσι παύει να είναι ένα βαρετό πράγμα. Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία και τα δεδομένα για να αλλάξουμε αυτή τη σχετική εμπειρία».

 

2. Aerial


Η μέθοδος Aerial είναι ένας νέος μοναδικός τρόπος εξάσκησης πολύ διαδεδομένος σε Αμερική και Ευρώπη. Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της Yoga(αναπνοή, ελαστικότητα ,αναστροφές)και της μεθόδου Pilates (ενδυνάμωση κέντρου, ροή). Ενσωματώνει στοιχεία του functional training καθώς και της ενόργανης γυμναστικής και εναέριων ακροβατικών.Γυμνάζει και ευθυγραμμίζει το σώμα, αυξάνει την κινητικότητα του και βοηθά στην αποκατάσταση μυοσκελετικών προβλημάτων.
Με την χρήση ειδικών ελαστικών πανιών ενσωματώνει το στοιχείο της αιώρησης και της διασκέδασης σε ένα διαφορετικό τρόπο εκγύμνασης για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα. Μια νέα και ανταγωνιστική ειδικότητα, σημαντικό εφόδιο για κάθε απόφοιτο της μεθόδου Yoga ή Pilates.

 

3. Kangoo


Άφθονη διασκέδαση και άμεσα ορατά αποτελέσματα υπόσχεται η πρωτότυπη μέθοδος εκγύμνασης που μιμείται το πήδημα του γνωστού μαρσιποφόρου ζώου, χάρη σε ένα ζευγάρι περίεργα μποτάκια με έλασμα. Η Κάμερον Ντίαζ δηλώνει φανατική, ενώ οι αδερφές Καρντάσιαν φορούν τις ειδικές αντικραδασμικές μπότες τους και τρέχουν τακτικά στο Miami Beach. Το Kangoo Jumps είναι μια πρωτότυπη και άκρως διασκεδαστική μορφή άσκησης, που δημιουργήθηκε για όλους όσοι λατρεύουν το τζόγκινγκ, αλλά και γι' αυτούς που θέλουν να δοκιμάζουν συνεχώς καινούρια πράγματα. Έγινε μόδα στην Αμερική και σιγά σιγά κατέκτησε και τον υπόλοιπο κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας. Τα παπούτσια αυτά είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προστατεύουν την υγεία σου απορροφώντας τους κραδασμούς και προστατεύοντας τα γόνατα, τη μέση, τους γλουτούς και τη σπονδυλική στήλη.

 

4.Chaise Fitness


Το Chaise Fitness δεν μοιάζει με τίποτα που έχετε δοκιμάσει στο παρελθόν. Αρχικά φαίνεται ότι είναι ένας συνδυασμός του TRX και του Pilates, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολλά περισσότερα. Το Chaise συνδυάζει μια καρέκλα (η οποία είναι παρόμοια αυτή του Pilates) και ζώνες αντίστασης (παρόμοιες με αυτές του TRX), φοβερούς εκπαιδευτές και διασκέδαση.

 

5.SurfSET


Το Ripsurfer X είναι ουσιαστικά ένα surf ενσωματωμένο πάνω σε ένα μηχάνημα reformer Pilates, το οποίο λειτουργεί σαν προσομοιωτής και σας δίνει την δυνατότητα να ζήσετε την εμπειρία του surf στην στεριά. Είναι μια άσκηση που συνδυάζει την αερόβια γυμναστική, την ενδυνάμωση, την ισορροπία και έχει μεγάλα διαστήματα όπου χρειάζονται ένταση και συγκέντρωση. Δεν είναι τυχαίο πως οι surfer δεν έχουν ίχνος λίπους στο σώμα τους, ούτε όμως είναι με φουσκωμένους μύες.
Η εταιρεία πίσω από το RipSurferX, είναι η SurfSET και βρίσκεται στην Βόρεια Καλιφόρνια.

 

6. Core Fusion


Άλλη μια μέθοδος άσκησης εμπνευσμένη από το Pilates, η οποία συνδυάζει διάφορα στυλ, από yoga μέχρι stretching και μπαλέτο. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, το οποίο διαρκεί μία ώρα, δε χρειάζονται βαράκια, απλώς χρησιμοποιείτε για αντίσταση το δικό σας σωματικό βάρος. Οι ασκήσεις με τις οποίες δουλεύετε το σώμα σας, γίνονται με την πειθαρχία του μυαλού, ενώ από το 1ο κιόλας μάθημα, αισθάνεστε πλήρη έλεγχο του σώματος και των κοιλιακών σας.
Με αυτή τη μέθοδο μπορείτε να αποκτήσετε τέλειους κοιλιακούς, σφιχτούς γλουτούς και τονωμένο σώμα.

 

7. Barre


Πολλές γυναίκες επιλέγουν αυτή τη μέθοδο γυμναστικής, για να γυμναστούν μαζί με φίλους. Τα μαθήματα Barre βασίζονται σε ασκήσεις μπαλέτου που παραδοσιακά κάνουν οι μπαλαρίνες. Αυτά τα μαθήματα είναι εξαιρετικά δημοφιλή στις γυναίκες, γιατί ενώ είναι πολύ έντονα, δεν είναι φοβερά απαιτητικά.

 

 

πηγή: govastileto.gr

Διαβάστηκε 74 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα