ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 7:22:28μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
20
Μαΐου

Η πιο αποτελεσματική προπόνηση για την οποία δεν χρειάζεσαι περισσότερα από 30 λεπτά

Κατηγορία Fitness

Υπάρχει μία απάντηση στις δικαιολογίες όσων υποστηρίζουν ότι δεν έχουν αρκετό χρόνο για να βάλουν τη γυμναστική στο πρόγραμμά τους. Λέγεται κυκλική προπόνηση και, εκτός από πολύ συντομότερη από τις «κλασικές» προπονήσεις, είναι και απολύτως αποτελεσματική.

Όπως ακριβώς προδίδει το όνομά της, η κυκλική προπόνηση χωρίζεται σε κύκλους ασκήσεων: Κάθε άσκηση λέγεται «σταθμός» και, μετά την εκτέλεσή της, ο ασκούμενος προχωρά, χωρίς διάλειμμα, στην επόμενη.

 

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου ασκήσεων, μπορεί να μεσολαβήσει ένα μικρό διάλειμμα πριν ξεκινήσει ο δεύτερος κ.ο.κ, ενώ ο συνολικός αριθμός των κύκλων εξαρτάται από των αριθμό των σταθμών, το επίπεδο δυσκολίας τους, τη φυσική κατάσταση του ασκούμενου και, φυσικά, τον χρόνο που αυτός διαθέτει και τη διάθεσή του τη συγκεκριμένη μέρα.

 

Επίσης, από κύκλο σε κύκλο μπορεί να μεταβάλλεται ο αριθμός των επαναλήψεων σε κάθε σταθμό ή η επιβάρυνση με την οποία η συγκεκριμένη άσκηση εκτελείται.

 

 

 


Πηγή: onmed.gr

embed video plugin powered by Union Development
Διαβάστηκε 108 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα