ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 11:06:17π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
21
Ιουνίου

Υπέροχοι γλουτοί με μια μόνο μπάλα

Κατηγορία Fitness

Εάν θέλεις να σμιλέψεις τους μηρούς σου και να αποκτήσεις επιτέλους σφιχτούς γλουτούς, σταμάτα να θαυμάζεις φωτογραφίες μοντέλων και να βαριαναστενάζεις. Πάρε τα μέτρα σου και μαζί τη μπάλα Pilates…

Μην τα περιμένεις όλα έτοιμα και ξεκίνα το πιο εύκολο αλλά δυναμικό workout σπίτι σου. Κι όμως οι 3 αυτές ασκήσεις, που θα δεις, δεν απαιτούν πολύ χρόνο και μπορείς να τις κάνεις άφοβα σπίτι σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι 10 λεπτά από το χρόνο σου, ένα πατάκι γυμναστικής και μία μεγάλη fitness ball. Τρεις μαγικές ασκήσεις θα σου προσφέρουν σφιχτούς γλουτούς και πόδια σε λίγο χρόνο, όμως με συστηματική επανάληψη.

 

Προσπάθησε να κάνεις αυτό το πρόγραμμα με 3 σετ των 15 επαναλήψεις 3 φορές την εβδομάδα, ενώ σταδιακά αν το αντέχεις μπορείς να ανεβάζεις τις επαναλήψεις.

 

Extra tip: Φρόντισε να προσέχεις την αναπνοή σου και να μην βιάζεσαι να κάνεις τις ασκήσεις. Με προσοχή στη κίνηση (τη θέση της μέσης σου και της ωμοπλάτης) αλλά και της αναπνοής, συγκεντρώσου και θα δεις γρήγορα τα αποτελέσματα στο σώμα σου. Μην ξεχνάς στο τέλος τις διατάσεις.

 

Πάρε τη μπάλα Pilates και ξεκινάμε:

 

 

 

Πηγή: govastileto.gr

embed video plugin powered by Union Development
Διαβάστηκε 196 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα