ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 12:36:27μ.μ.
07
Ιουνίου

Κάνε την κίνηση αυτή για 12 λεπτά: Το αποτέλεσμα θα σε κάνει να τρίβεις τα μάτια σου

Κατηγορία Fitness

Θέλετε να κάψετε λίπος από τους μηρούς; Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει πώς να το καταφέρετε αφιερώνοντας μόλις 12 λεπτά την ημέρα.

Ένας από τους πιο αποδοτικούς τρόπους για να κάψετε περισσότερες θερμίδες είναι με το να συνδυάσετε αυτά τα 3 στοιχεία στη ζωή σας:


1.Αλλαγές στον τρόπο ζωής – Για παράδειγμα, μία διατροφή με λίγα γαλακτοκομικά και κορεσμένα λιπαρά. Ειδικοί συνιστούν μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα. Για παράδειγμα, πηγαίνετε από τις σκάλες αντί να χρησιμοποιείτε το ασανσέρ. Είναι μικρές αλλαγές αλλά κάνουν τη διαφορά.


2. Αυξήστε τη δύναμή σας – Οι μεγαλύτεροι μυς καίνε περισσότερες θερμίδες, ακόμα και όταν ξεκουράζεστε. Το βίντεο δείχνει μερικές χρήσιμες ασκήσεις για την τόνωση και την ενδυνάμωση των μυών από τα πόδια.


3. Συνεπής αεροβική άσκηση – Ενσωματώστε τουλάχιστον 30 λεπτά από αεροβικές δραστηριότητες στην καθημερινότητά σας. Βέβαια δύσκολα θα καταφέρετε να κρατήσετε τα 30 λεπτά, εάν δεν μπορείτε να ξεκινήσετε με 12. Είναι καθαρά θέμα συνήθειας, όπως αναφέρει το medicalland.

 

 

 

 

πηγή: pronews.gr

embed video plugin powered by Union Development
Διαβάστηκε 119 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα