×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
08
Απριλίου

Λάθη που πρέπει να αποφύγετε για να έχετε τους κοιλιακούς που ονειρεύεστε

Κατηγορία Fitness

Στην προσπάθεια σας να αποκτήσετε γρήγορα γράμμωση κ κάνετε λάθη που σας κουράζουν αλλά εμποδίζουν και το κάψιμο του λίπους στην περιοχή αυτή.

Γυμνάζετε τους κοιλιακούς καθημερινά


Δεν έχετε υπομονή και προσπαθείτε με εντατική προπόνηση να γυμνάσετε τους κοιλιακούς σας. Είναι λάθος να γυμνάζετε τους κοιλιακούς σας καθημερινά να έχουν αποτέλεσμα, αλλά δεν χρειάζεται να κάνετε εκατοντάδες επαναλήψεις κάθε μέρα. Όπως οι υπόλοιπες μυϊκές ομάδες του σώματός, έτσι και οι κοιλιακοί χρειάζονται χρόνο για ανάπαυση και αναπλήρωση.

 

Δεν συνοδεύετε την άσκηση με τη σωστή διατροφή


φροντίστε να τους προπονείτε με την ίδια συχνότητα που εφαρμόζετε στις άλλες μυϊκές ομάδες, δίνοντάς τους χρόνο για αναπλήρωση. Επιλέξτε να ακολουθήσετε μια δίαιτα που θα αναδείξει και θα επισπεύσει την όλη σκληρή σας προσπάθεια.

 

Γυμνάζετε μόνο μία περιοχή του σώματός σας, αυτή της περιοχής της κοιλιάς σας


Ο μοναδικός τρόπος για να χάσετε κοιλιακό πάχος είναι να μειώσετε το συνολικό σωματικό λίπος. Για να διώξετε το λίπος γύρω από την περιοχή της κοιλιάς και να κάψετε περισσότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια της εκγύμνασης, εστιάστε σε κινήσεις που ενεργοποιούν ταυτόχρονα όλο το σώμα σας και πολλαπλές μυϊκές ομάδες (συμπεριλαμβανομένων των κοιλιακών).

 

 

Πηγή: govastileto.gr

Διαβάστηκε 98 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)